omiVista Install -interaktiivinen pinta, kattoasennus

Kattoon asennettava laite, jonka heijastaman pinnan voi kohdistaa lattiaan tai pöytään.

OMI interaktiivinen lattia ja pöytä on oiva työkalu multisensorisen ympäristön luomiseen. Se sisältää 300+  valmista aktiviteettia, joita hallitaan muutamalla kaukosäätimen painikkeella. Laitteisto asennetaan kattoon, josta kuva heijastetaan lattialle tai pöydän pintaan. Saatavana 4:3 ja 16:10 kuvasuhteiset versiot.

Kattoasennustapa on erityisen soveltuva pyörätuolin käyttäjille, sillä lattiaan heijastettu aktiviteetti heijastuu myös pyörätuolissa istuvan käyttäjän vaaleisiin vaatteisiin, ja aktiviteettia voidaan käyttää käsillä istumakorkeudella, kelaten tai ajaen pyörätuolilla, sekä esim. heittämällä hernepussia tai palloa.

Interaktiivinen pinta antaa palautteen käyttäjän liikkeestä. Palaute näkyy kuvassa ja kuuluu äänenä aktivoiden eri aisteja. Aktiviteetit ovat erityyppisiä: palkitsevia, opettavia, rauhoittavia ja stimuloivia.

Aktiviteettien aihepiirejä ovat:  musiikilliset harjoitukset, eläimet, luonto ja avaruus. Lattian päällä voi olla yksin tai yhdessä. Interaktiivinen lattia kehittää kommunikaation taitoja, motoriikkaa, ajattelua ja sosiaalisia taitoja. Aktiviteetit tuovat onnistumisen kokemuksia ja sopivat eritasoisille käyttäjille.

Missä sitä voi käyttää?
Erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa jne.

Tiedustelut ja tilaukset: asiakaspalvelu@haltija.fi | 09 612 2250

Valmistaja: Omi Uk Ltd

Ota yhteyttä