Interaktiivinen pöytä, liikuteltava laite

OMI interaktiivinen pöytä on oiva työkalu multisensorisen ympäristön luomiseen. Laitteisto on pyörillä liikuteltava kokonaisuus, josta kuva heijastetaan pöydän pintaan. Sen sisältö on saman kuin lattiaan heijastavien laitteiden. Laite on helppo siirtää lukittavien pyörien avulla. Kuvakoko sovitetaan pöytään sähköisen korkeussäädön avulla. Kuvan maksimikoko on n. 1,6 x 1m.  Toimitus sisältää 250  aktiviteettia, joita hallitaan muutamalla kaukosäätimen painikkeella.  Toimitukseen sisältyy käyttöönotto, ohjeet ja koulutus.

Interaktiivinen lattia antaa palautteen käyttäjän liikkeestä. Palaute näkyy kuvassa ja kuuluu äänenä aktivoiden eri aisteja. Aktiviteetit ovat erityyppisiä: palkitsevia, opettavia, rauhoittavia ja stimuloivia.

Aktiviteettien aihepiirejä ovat:  musiikilliset harjoitukset, eläimet, luonto ja avaruus.

Pöydän ääressä voi olla yksin tai yhdessä. Interaktiivinen pöytä kehittää kommunikaation taitoja, motoriikkaa, ajattelua ja sosiaalisia taitoja. Aktiviteetit tuovat onnistumisen kokemuksia ja sopivat eritasoisille käyttäjille.

Missä sitä voi käyttää?
Erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa jne.

Valmistaja: Omi Uk Ltd

Ota yhteyttä