Rehawash pesulaitteet

2329


Apuvälineiden, sänkyjen ja painehaavapatjojen pesu ja desinfiointi tapahtuu helposti ja luotettavasti Rehawash-pesulaitteella. Rehawash keventää työtä ja vapauttaa aikaa muihin tehtäviin. Kontaminaatiovaara pienenee, kun hankalasti puhdistettaviin tai teräviin pintoihin ja kulmiin ei tarvitse koskea käsin.

Pesulaitteita on erikokoisia ja niitä tehdään myös mittojen mukaan. Tarvittaessa koneet tuodaan paikalleen osina ja kootaan käyttöpaikalla. Suurimpaan vakiomalliin mahtuu sairaalasänky pystyssä kuljetustelineessä tai normaalisti vaaka-asennossa. Pesulaitteet on saatavana yksiovisina ja läpikuljettavina.

Pyörillä kulkevat Rehawash-pesulaitteet on helppo kytkeä rakennuksen verkkoihin. Uudisrakennuksissa koneet on usein upotettu lattiaan, jolloin tuotteet voidaan työntää koneeseen lattiatasossa.

Rehawashissa on useita erilaisia ohjelmallisia pesu- ja desinfiointiyhdistelmiä, jotka valitaan pestävän tuotteen likaisuuden ja puhtausvaatimusten mukaan. Rehawashiin soveltuvat pesu-, huuhtelu- ja desinfiointiaineet ovat saavilla kauttamme. 

Tekniset tiedot

Vedensyöttö kuumavesiliitäntä 55C
Sähkönsyöttö 16A/230V tai 32A/400V
Käyttöympäristön vaatimukset riittävä ilmanvaihto ja kosteuden poisto