YetiCare Yetitablet

Yeti on suomalainen Android-pohjainen jättitabletti. Yetitablet yhdistää erinomaisen käyttökokemuksen, laajan sisältövalikoiman, helposti muokattavan ulkonäön ja erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

Kampanja: Täydennä olemassa olevaa Yetitabletia YetiCare-palvelulla tai hanki koko Yetitablet Care -kokonaisuus. YetiCare-palvelun ensimmäinen vuosi nyt -25 %. Kampanja on voimassa 30.6.2022 saakka. Lue lisää Yeticaresta >

Yetitablet on suomalainen, maailman ensimmäinen täysiverinen huippulaatuinen Android-jättitabletti.

Yetitablet on suomalainen huippulaatuinen ja erittäin helppokäyttöinen
jättikosketusnäyttö. Yetitablet on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten
kanssa ja se tarjoaa esteettömän käytön myös heille, joilla ei ole motorisia, visuaalisia
tai kognitiivisia taitoja tavanomaisten laitteiden käyttämiseen.

Yetitabletin suuri koko sekä useat kosketuspisteet mahdollistavat useampia samanaikaisia käyttäjiä, minkä takia Yetitablet mahdollistaa uudenlaisia innostavia ja osallistavia ryhmätoimintoja. Sen avulla voit esimerkiksi maalata, soittaa rumpuja tai pelata sudokuja. Sähkösäädettävän jalustan avulla Yetitablettia voi käyttää niin pysty- kuin vaakatasossa sekä eri korkeuksilla.

Yetitabletin käyttö onnistuu välineiden, kuten siveltimen, rumpukapuloiden tai kävelykepin kanssa, mikä helpottaa sen käyttöä entisestään niin ikäihmisten kuin liikuntarajoitteistenkin käyttäjien kanssa. Yetitablet on suunniteltu kestäväksi: Sen runko on metallia ja näyttö kestävää turvalasia, mitä voidaan desinfioida.

Yetitabletissa yhdistyy korkea suorituskyky, avoin Android-käyttöjärjestelmä, laaja sisältövalikoima ja erinomainen käyttäjäkokemus. Se on kustannustehokas ja monipuolinen laite sote-alan asiakkaille esimerkiksi asumis-, hoiva- ja kuntoutusyksikköihin.

Yetitabletin anatomia

 • Sisällä Android ja miljoonat ladattavat Google Play -kaupan applikaatiot
 • Laadukas 4k-kuva ja tehokas 6-ydinprosessori, 4Gt käyttömuisti, 32Gt massamuisti ja SDHC muistikorttipaikka
 • kaukosäädintä ei tarvita: äänenvoimakkuuden säätö näytöltä ja automaattinen ohjelmalähteen valinta
 • 10 kosketuspistettä; kosketukseen ei tarvita ihokontaktia, esim. hansikas tai osoitintikku toimii. Näytön pinta on kestävää turvalasia, runko metallia. Voidaan desinfioida.
 • Koot 27″, 43″, 55″, 65″, 84″ ja 98″. VESA kiinnitys seinään tai liikkuvaan telineeseen.
 • Modulaarinen, helppo huoltaa ja päivittää
 • Huollon tarve on vähäinen ja laitteet on suunniteltu kestämään 24/7 käyttöä
 • HDMI, USB, Bluetooth, WiFi ja sisäinen GPS monipuolistavat käyttöä. 4G optiona.
 • Liikuteltavan jalustan avulla entistä enemmän käyttömahdollisuuksia
 • Vahva tuki käyttöönotolle, tarvittaessa ylläpito myös applikaatioille

YetiCare

YetiCare on kokonaispalvelu, joka sisältää:

 • Ainutlaatuisen Yetitablet-jättikosketusnäytön sähkösäädettävällä jalustalla
 • Haltijan asiantuntijan sisältökonsultaation, minkä perusteella sisältö räätälöidään valmiiksi jokaiselle asiakkaalle. Sisältökonsultaatiossa valitaan mm. sopivat pelit ja kuntoutussovellukset asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.
 • YetiCare -ohjelmiston, sisältäen yksinkertaistetun käyttöliittymän ja lisäasetukset. Asetusten avulla voidaan esimerkiksi lukita tietty ohjelma, jolloin sovelluksesta vahingossa poistuminen ei ole mahdollista tai lukita aloitusnäytön kuvakkeet niin, että niitä ei ole käyttäjän mahdollista vahingossa poistaa. Tällaiset ominaisuudet auttavat käyttäjää keskittymään sovelluksen käyttöön.
 • YetiCare -sovellukset, jotka on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kuntoutuksen ja vapaa-ajantoimintojen tueksi, mm. sovellukset fyysisen ja kognitiivisen toimintakyvyn harjoittamiseksi
 • Käyttöönottokoulutuksen ja lisäkoulutuksen
 • Jatkuvan asiakaspalvelun ja tuen

Päivitämme ohjelmistoamme jatkuvasti sekä kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia sovelluksia. Lue lisää YetiCare-esitteestä

YetiCare-esite

Mobile Trainer -esite

 

Valmistaja: Kuori Tech Oy

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Kuvapinnan koko 55” (27”–98”)
Näytön tarkkuus 3840×2160
Käyttöjärjestelmä Android
Koko 1285 x 76 x 70 mm
Paino n. 35 kg
Tuotekoodi YETIC