YetiCare Yetitablet

Yeti on suomalainen Android-pohjainen jättitabletti. Yetitablet yhdistää erinomaisen käyttökokemuksen, laajan sisältövalikoiman, helposti muokattavan ulkonäön ja erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

Yetitablet on suomalainen, maailman ensimmäinen täysiverinen huippulaatuinen Android-jättitabletti.

Yetitablet yhdistää erinomaisen käyttökokemuksen, laajan sisältövalikoiman, helposti muokattavan ulkonäön ja erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

Yetitablet on helppokäyttöinen ja intuitiivinen: tabletteihin ja älypuhelimiin tottuneet osaavat käyttää laitetta välittömästi. Ison näyttönsä ansiosta Yetitablet sopii usealle yhtäaikaisesti sekä seinä- että pöytämallisena.

Ammattilaistason komponentit ja päivitettävyys takaavat kestävyyden ja pitkän iän. Kehitämme tuotetta jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja etsimme heille sopivia applikaatioita sekä sisältöä.

Yetitabletin anatomia

  • Sisällä Android ja miljoonat ladattavat Google Play -kaupan applikaatiot
  • Laadukas 4k-kuva ja tehokas 6-ydinprosessori, 4Gt käyttömuisti, 32Gt massamuisti ja SDHC muistikorttipaikka
  • kaukosäädintä ei tarvita: äänenvoimakkuuden säätö näytöltä ja automaattinen ohjelmalähteen valinta
  • 10 kosketuspistettä; kosketukseen ei tarvita ihokontaktia, esim. hansikas tai osoitintikku toimii. Näytön pinta on kestävää turvalasia, runko metallia. Voidaan desinfioida.
  • Koot 27″, 43″, 55″, 65″, 84″ ja 98″. VESA kiinnitys seinään tai liikkuvaan telineeseen.
  • Modulaarinen, helppo huoltaa ja päivittää
  • Huollon tarve on vähäinen ja laitteet on suunniteltu kestämään 24/7 käyttöä
  • HDMI, USB, Bluetooth, WiFi ja sisäinen GPS monipuolistavat käyttöä. 4G optiona.
  • Liikuteltavan jalustan avulla entistä enemmän käyttömahdollisuuksia
  • Vahva tuki käyttöönotolle, tarvittaessa ylläpito myös applikaatioille

YetiCare

YetiCare on uudenlainen kokonaispalvelu joka sisältää Haltijan ja Kuori Oy:n tukemat Yetitablet Android jättitabletit varustettuna sote-käyttäjille erityisesti kehitetyllä käyttöliittymällä ja sisällöllä. Sisältöä päivitetään jatkuvasti.

YetiCare sisältää Kuori Oy:n kehittämät sekä eri yhteistyökumppaneiden sote-sisällöt ja Haltijan asiantuntijan tekemän sisältökonsultaation ja tuen.

YetiCaren käyttöliittymässä voidaan estää valikoiden esiintulo ja ohjelmista vahingossa poistuminen. Kaikki käyttönäppäimet voidaan piilottaa. Käyttöliittymän ominaisuuksia kuten kuvakkeiden kokoa voidaan säätää, ja käyttöliittymän muutokset voidaan estää. Ohjelmapäivitykset tehdään palveluna verkon yli, ja sisältöä voidaan lisätä myös henkilökunnan toimesta paikan päällä.

YetiCare-esite

 

Valmistaja: Kuori Tech Oy

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Kuvapinnan koko 55” (27”–98”)
Näytön tarkkuus 3840×2160
Käyttöjärjestelmä Android
Koko 1285 x 76 x 70 mm
Paino n. 35 kg
Tuotekoodi YETIC