Tobii EyeMobile

Tobii EyeMobile mahdollistaa Windows 8 Pro tabletin käytön täysin ilman käsiä. Sen avulla fyysisiä ja kommunikaatiorajoituksia omaava henkilö voi käyttää ja ohjata tablettia, ohjelmia, internetiä, musiikkia, e-kirjoja, sosiaalista mediaa, pelejä ym. yksinkertaisella, luonnollisella ja rennolla silmien liikkeellä mahdollistaen rikkaamman, osallistuvan ja itsenäisen elämän.

Tobii EyeMobile koostuu Tobii PCEye Go-katseohjaimesta, monipuolisesta EyeMobile kiinnikkeestä ja valittavissa olevasta vakio Windows 8 Pro-tabletista.

Voit ohjata laitetta käyttämällä vain silmiäsi.
Innovatiivinen käyttöliittymä – kosketa silmilläsi
Tobii Gaze Selection-ohjelmiston avulla kaikki Windows 8:n toiminnot – kosketuseleet, erityyppiset klikkaukset, tökkäykset, sivupyyhkäisyt, Windows 8 sivupalkin ja jaetun näytön käyttö – voidaan tehdä käyttäen vain silmiä. Voit siis rajoituksestta käyttää laitteesi toimintoja ja ohjelmia, jotka toimivat Windows 8 tabletilla. 

Kytkin- ja kosketustuki
Tobii Gaze Selection-ohjelmiston lisäksi voidaan asentaa kytkimet mahdollistaen vieläkin nopeampi tietokoneen käyttö. Lisäksi Gaze Selection-ohjelmisto tukee kosketusnäytön ja hiiren samanaikaista käyttöä, jonka avulla avustaja voi nopeasti auttaa tai opettaa käyttäjää.

Voit valita sadoista tuhansista sovelluksista
Windows 8 Gaze Selectionin avulla ulottuvillasi ovat kaikki sadat tuhannet Windows 8 saatavilla olevat sosiaalisen median, työn tekemisen, viihteen ja opiskelun appsit (sovellukset): mm. Netflix, Pandora, Hulu, YouTube, Pandora, Kindle, Facebook ja Twitter. 

Voit käyttää Microsoft Office- ja muita toimistosovelluksia ja käyttää sähköpostia, surfata netissä, kirjoittaa tekstejä, laatia laskelmia ja taulukoita sekä paljon muuta. Sinulla on enemmän valinnanvapautta ja mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon, työn tekemiseen, mielen virkeänä pitämiseen ja stimulointiin.

Voit ilmaista itseäsi luovasti ja vahvistaa omaa identiteettiäsi.
Palvelee sinun mieltymyksiäsi ja tarpeitasi
EyeMobile-kiinnitysosaa voidaan käyttää lähestulkoon kaikkien Windows 8 Pro-tablettien kanssa.

Tämä antaa vapauden valita käyttötarpeisiisi ja kukkarollesi parhaiten sopivan tablet-tietokoneen. Se tekee myös laitteiden vaihtamisesta, päivittämisestä ja uusimisesta helpompaa; olipa syy sitten siirtyminen uudempaan malliin tai vanhan rikkoutuminen.

Riittää, kun liität PCEye Go silmäohjaimen ja EyeMobile-kiinnikkeen uuteen laitteeseesi.

Tekniset tiedot