Iso BJ joystick digitaalinen

BJOY iso joystick on reilunkokoinen hiiriohjain. Kursoria käytetään pyörätuolin joystickiä vastaavalla joystickillä. Ohjaimessa on neljä isoa painiketta. Painikkeissa on läpinäkyvät kuoret ja värilliset kannet. Kursorin nopeutta voidaan säätää.
Painikkeisiin voidaan ohjelmoida halutussa järjestyksessä seuraavat toiminnot:
– vasen ja oikea klikkaus
– tuplaklikkaus
– raahaus
– ei mitään (tyhjä painike)
BJOY joystickohjaimet ovat reilun kokoisia ja tukevia. Ne sopivat siten hieman ronskimpaankin käyttöön. Hiiren takana on kytkinliitännät neljälle käyttökytkimelle, jotka vastavat joystickin painikkeita.
Isosta BJOY joystickohjaimesta on saatavana analoginen ja digitaalinen malli. Analogisessa mallissa kursori liikkuu vapaasti kaikkiin suuntiin, digitaalisessa mallissa kursoria voi liikuttaa 8 eri suuntaan.

Käyttö Käytetään pyörätuolin joystickiavastaavalla joystickillä.Painikkeet Neljä isoa (35 mm) painiketta,johon voidaanohjelmoida toiminnot.
Muuta: Painikkeissa läpinäkyvät kuoretja värilliset kannet. Kursorinnopeus voidaan säätää.Analoginen/digitaalinenSaatavana sekä analoginenettä digitaalinen malli. Analogisessamallissa kursori liikkuuvapaasti kaikkiin suuntiin,digitaalisessa mallissa kursoriavoi liikuttaa 8 eri suuntaan.

Tekniset tiedot

Koko 290 x 220 x 160 mm