Iso BJ Joystick analoginen

BJOY iso joystick on reilunkokoinen hiiriohjain. Kursoria käytetään pyörätuolin joystickiä vastaavalla joystickillä. Ohjaimessa on neljä isoa painiketta. Painikkeissa on läpinäkyvät kuoret ja värilliset kannet. Kursorin nopeutta voidaan säätää.
Painikkeisiin voidaan ohjelmoida halutussa järjestyksessä seuraavat toiminnot:
– vasen ja oikea klikkaus
– tuplaklikkaus
– raahaus
– ei mitään (tyhjä painike)
BJOY joystickohjaimet ovat reilun kokoisia ja tukevia. Ne sopivat siten hieman ronskimpaankin käyttöön. Hiiren takana on kytkinliitännät neljälle käyttökytkimelle, jotka vastavat joystickin painikkeita.
Isosta BJOY joystickohjaimesta on saatavana analoginen ja digitaalinen malli. Analogisessa mallissa kursori liikkuu vapaasti kaikkiin suuntiin, digitaalisessa mallissa kursoria voi liikuttaa 8 eri suuntaan.

Käyttö Käytetään pyörätuolin joystickia vastaavalla joystickillä. Painikkeet Neljä isoa (35 mm) painiketta, johon voidaan ohjelmoida toiminnot. 
Muuta: Painikkeissa läpinäkyvät kuoret ja värilliset kannet. Kursorin nopeus voidaan säätää. Analoginen/ digitaalinen Saatavana sekä analoginen että digitaalinen malli. Analogisessa mallissa kursori liikkuu vapaasti kaikkiin suuntiin, digitaalisessa mallissa kursoria voi liikuttaa 8 eri suuntaan.

Tekniset tiedot

Koko 290 x 220 x 160 mm