BJoy käsihiiri analoginen

BJOY käsihiiren avulla voit ohjata tietokonetta aivan pienellä sormien liikkeellä. Käsihiiri on suunniteltu pidettäväksi yhdessä kädessä käytön aikana, ja sopii käyttäjille, joiden käsivoimat ovat hyvin heikot.
Laitetta käytetään pienellä erittäin herkällä joystick-ohjaimella ja neljällä herkällä painikkeella, johon voidaan ohjelmoida halutut toiminnot.
Kuten muutkin BJOY-hiiriohjaimet, myös käsihiiri voidaan ohjelmoida käyttäjän tarpeita vastaavaksi. Kaikki asetukset tallennetaan hiiriohjaimeen, ja ne säilyvät muistissa, vaikka hiirtä käyttäisi toisella tietokoneella.

Tekniset tiedot

Koko 50 x 75 x 17 mm

Saatavana sekä analoginen että digitaalinen malli. Analogisessa mallissa kursori liikkuu vapaasti kaikkiin suuntiin, digitaalisessa mallissa kursoria voi liikuttaa 8 eri suuntaan. Digitaalisessa maolissa on pieni tappi käytön helpottamiseksi. Hiiri on ergonomisesti muotoiltu ja se pysyy hyvin kädessä.

Käyttö Pieni, erittäin herkkä joystickohjain laitteen keskellä. Painikkeet Neljä erittäin herkkää painiketta, johon voidaan ohjelmoida halutut hiiren toiminnot 
Muuta: •
ergonominen muotoilu, pysyy hyvin kädessä Analoginen/ digitaalinen Saatavana sekä analoginen että digitaalinen malli. Analogisessa mallissa kursori liikkuu vapaasti kaikkiin suuntiin, digitaalisessa mallissa kursoria voi liikuttaa 8 eri suuntaan.