BAUM VisioDesk HD suurennuslaite (15,6″)

MARKKINOIDEN ENSIMMÄINEN KANNETTAVA HD VIDEO SUURENNUSLAITE

Kaunis ja toiminnallinen muotoilu

Suurennuslaitteen ei tarvitse olla iso ja painava. VisioDesk painaa ainoastaan 4,8kg ja suurentaa kuvan 15,6” HD -näytöllä. Se on erittäin helposti siirrettävissä paikasta toiseen ja käytön jälkeen laite taittuu kokoon muutamassa sekunnissa. Tyylikäs ja moderni muotoilu sekä korkealaatuiset materiaalit vahvistavat VisioDeskin osaksi sisustusta.

Akusta virtaa tarvittaessa

VisioDeskiä voit käyttää koko päivän yhdellä akun latauksella. Pidemmän ajan käyttöä tai akun lataamista varten liität vain virtajohdon pistorasiaan.

Luku-, kirjoitus-, peili- ja taulukamera

VisioDeskin oletusnäkymänä on värinäyttö. Näyttö on säädettävissä näyttämään tekstiä myös isolla kontrastilla (musta-valkoinen tai valkoinen-musta) vai erilaisilla väriyhdistelmillä (esim. keltainen-musta). Kaikki näytön vaihtoehdot ovat mahdollisia 1,7×-35x suurennuksella.

Loistava LED-taustavalojen teknologia sekä täysi HD 15,6” näyttö takaavat sinulle korkealaatuisen suurennetun kuvan. Liikuteltavan kameran ansiosta voit säätää katseluetäisyyttä. Lähietäisyys mahdollistaa VisioDeskin käytön esim. peilinä. Säädettäessä kameraa pidemmälle etäisyydelle, pystyt hyödyntämään sitä katsellessasi esim. koulun taulua, televisiota tai tietokoneen näyttöä.

Ominaisuudet:

* Full HD (1080p, 60Hz) video suurennuslaite

* 1,7x – 35x suurennus

* 15,6” näyttö*

* kasaan taittuva, kulkee mukana laukussa tai repussa

* kameran etäisyys säädettävissä

* akun käyttöaika n. 6 tuntia

* suojalaukku mukana

* HDMI sisään ja ulos

* USB 3.0 tietokoneliitäntä

Tekniset tiedot

Paino: 4,8 kg
Koko taitettuna: 375x375x60 mm