Tobii I-13 ja I-16

Tobii I-13- ja I-16-tietokoneet ovat 13,3- ja 15,6-tuumaisella näytöllä varustettuja kommunikaatio- ja ympäristönhallintakäyttöön tarkoitettuja tietokoneita. Tietokone sopeutuu jokaisen käyttäjän tarpeisiin, edistää itsenäistä viestintää ja helpottaa arjen haasteita. I-13:ta ja I-16:tä voidaan ohjata katseohjauksella, kytkinkäytöllä tai kosketuksella. Jokapäiväistä käyttöä kestävä laite voidaan kiinnittää pyörätuoliin, sänkyyn tai pöytätelineeseen.

Tobii I-13 ja I-16 ovat monipuolisesti käytettäviä ja kestäviä:
• Communicator 5 -ohjelmisto esiasennettuna
• Gorilla®-lasinen näyttö
• Vähäisempi näytön heijastavuus ja myös ulkona toimiva katseohjaus

Kommunikointia ilman rajoituksia
Sosiaalisuus ei ole koskaan ollut helpompaa! Molemmissa malleissa on sisäänrakennettu katseohjain, kosketusnäyttö ja puhesyntetisaattori.  Ne on optimoitu CP-vamma-, Rett-, ALS-, aivohalvaus- ja afasiapotilaille, jotka ovat riippuvaisia puhetta tukevista ja korvaavista  viestintäratkaisuista (AAC) tullakseen ymmärretyiksi ja voidakseen elää itsenäisemmin.

Aina käytettävissä
Olipa kyseessä kasvokkain tai etäältä tapahtuva viestintä , I-sarja mukautuu tarpeisiisi. Sitä voidaan käyttää sisätiloissa, ulkona, sängyssä, ruokapöydässä – missä ja milloin tahansa.
Laite on suunniteltu kovaankin käyttöön ja sen tekniset ratkaisut ja muotoilu takaavat korkean käytettävyydeen.
Laite on roiskevesitiivis, siinä on kaksi lennosta vaihdettavaa akkua ja erityisen kestävä kovalevy – kaikki tärkeitä ominaisuuksia arkisessa käytössä.

Vaivaton sosiaalinen kanssakäyminen
Tobii I-sarjan avulla sosiaalisena pysyminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Laaja valikoima ohjelmistoja ja toimintoja helpottaa päivittäistä viestintää puheen avulla ja voit vaivattomasti käyttää sähköpostia, tekstiviestejä, chattiä, Skypeä tai soittaa puheluita käyttäen edistyksellisintä Bluetooth-tekniikkaa.
I-sarjan laitteilla voit myös ottaa ja jakaa kuvia, surffata internetissä, pelata pelejä, käyttää erilaisia tietokoneen sovelluksia ja hallita ympäristöä ympärilläsi.

Tarkoituksenmukainen kestävä muotoilu
Tobii I-sarjan laitteet on suunniteltu tarkoituksenmukaisiksi. Ne sopeutuvat tarpeisiisi ja tarjoavat enemmän viestintä-itsenäisyyttä kuin koskaan ennen, kun taas seisomaan vaikeuksia arjen. Ota se mukaasi murehtimatta vahinkoa. I-sarjan laitteet ovat käteviä, luotettava, kestäviä ja rakennettu käytettäväksi.

Valmistaja: Tobii Dynavox

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Malli I-13 I-16
Tuotekoodi 113630 113660
Käyttöjärjestelmä Windows 10
Laitteen mitat 33,8 x 24,1 x 8,1cm 39,1 x 26,9 x 8,4cm
Kamerat etu 8 Mpx, taka 2 Mpx
Näytön resoluutio 1920 x 1080 px
Katseohjain Tobii IS5 Module (valinnainen)