Lightwriter SL50

Helppokäyttöinen puhelaite, joka edustaa uusinta tekniikkaa. Puhelaite on suunniteltu sujuvaan kommunikointiin ja siinä on runsaasti käytännöllisiä toimintoja.

Lightwriter SL50 puhesynteesiä hyödyntävä puhelaite edustaa uusinta luotettavaa tekniikkaa. Sen käyttö on yksinkertaista sillä käynnistyessään se on suoraan kirjoitustilassa ilman valikoiden kahlausta.

Puhelaitteen uusia ominaisuuksia ovat auringonvalossa näkyvä korkeakontrastinen kaksoisnäyttö, automaattisesti taustavalaistu näppäimistö ja näppäimistön askellusmahdollisuus käyttäen yhtä tai kahta painiketta. Voit liittää matkapuhelimesi Lightwriteriin Bluetoothilla, tekstiviestittää ja puhua äänipuheluita käyttäen Lightwriterin puhesynteesiä.

Lightwriterin paino on aiempaa pienempi ja akun käyttöaika on pidempi. Kaiutinääni on myös aiempia malleja voimakkaampi. Suojalaukku, josta Lightwriteriä ei tarvitse poistaa sen käyttämiseksi on nyt vakiovaruste. Muita ominaisuuksia ovat mm. oppiva tekstin ennustus ja muokattava fraasisanakirja. Korkeakontrastisiin näyttöihin on valittavissa mustaa valkoisella ja valkoista mustalla värimallit säädettävänkokoisin kirjaimin.

Laitteen mukana toimitetaan laturi, suojalaukku, näppäinsuojasarja, Ethernet-kaapeli, varanäppäimiä, muistitikku sekä käyttöopas.

Lisävarusteena on saatavana pikakiinnike Rehadapt kiinnitysjärjestelmään, Abilia kiinnityssetti, hihnasetti ja autolatauslaite.

Laite on vakiona suomen- ja ruotsinkielinen.

Valmistaja: Abilia

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 1740100
Koko 240 x 140 x 55 mm
Paino 740 g
Akku Ladattava litiumioniakku, 3,63 V, 7 000 mAh, 25,4 Wh