Tobii S32 Touch

Tobii S32 on nauhoittava puhelaite, joka toistaa äänitettyjä viestejä, äänitiedostoja tai tallennettuja IR-signaaleja, jotka aktivoidaan yksinkertaisesti koskettamalla arkille tulostettuja symboleja tai kuvia. Viestit ja äänet tallennetaan joko suoraan Tobii S32-puhelaitteeseen tai tietokoneelle asennettavan Tobii SymbolMate-ohjelmiston kautta.

Symboliarkit voidaan tulostaa Symbolmaten tai Boardmakerin avulla.
Ketkä hyötyvät kuvasymboleilla käytettävästä puhelaitteesta?
Tobii S32 puhelaitetta on kaksi versiota. Tobii S32 Touch soveltuu käyttäjille, jotka voivat käyttää käsiään. Tobii S32 Scan-puhelaite tukee kosketusta sekä askellusta, joten se soveltuu henkilöille, joilla on niukasti tai ei lainkaan käsien motoriikkaa.
– autistit
– ALS-potilaat
– CP-vammaiset
– aivohalvaus- ja afasiapotilaat

Puhelaitteen avulla tulet kuulluksi.
Ääneen kuulluksi tuleminen on tärkeää. Tobii S32-puhelaitteen avulla voit tehdä juuri niin, napin painalluksella. S32: n käyttöliittymä koostuu sarjasta vaihdettavia kalvoja, joissa jokaisessa on eri kuvia, symboleja tai kohtauksia. Säilytystilaa on jopa 192 kalvoa ja yli 60 tuntia laadukasta ääntä. Voit aina tilaisuuden tullen tulla kuulluksi, kertoa tarinan, muistaa hauskan hetken tai kuunnella lempikappaleesi.
Tobii S32-puhelaitetta voidaan käyttää myös ympäristönhallintaan ohjaamaan valoja, leluja ja televisiota tai DVD-soitinta.Tobii S32 Touch sopii henkilöille, jotka kykenevät käyttämään käsiään

Tekniset tiedot

Muisti: 60 tuntia 
Tasot: 192 Mitat 313 x 253 x 31 mm
Paino: 862 g
Äänentoisto: Sisäinen kaiutin ja mikrofoni 
Reikälevyt: 1, 2, 4, 8, 16 ja 32 reikää 
Valinta: Kosketus ja suoravalinta painikkeella 
Muuta: Toimii neljällä AA-paristolla