FL4SH

FL4SH- puhelaitteella voi askeltaa voi sekä auditiivisesti että perinteisesti valoaskeltamalla. Valoaskellus tarkoittaa tällä laitteella koko symbolin ympäröintiä valokehyksellä.
Auditiivinen askellusvihje voidaan kuunnella myös kuulokkeilla ilman että muut kuulevat. Varsinainen viesti toistetaan laitteen kaiuttimesta valinnan jälkeen. Auditiivisen askellusvihjeen äänenvoimakkuus voidaan asetttaa erikseen.
FL4SH tunnistaa automaattisesti laitteeseen asetetun lomakkeen. Lomakkeille mahtuu neljä 5 x 5 cm:n kokoista symbolia. Yksittäisen viestin pituutta ei ole rajoitettu, vaan käytettävissä olevan muistin voi jakaa useille lomakkeille, tai käyttää muutamaan pitkään viestiin. Viestit tallentaan vaihdettavalle muistikortille. Muistikortteja ja lomakkeita voi olla miten monta tahansa.
FL4SH- puhelaitteesta on saatavilla kaksi versiota vakio ja deluxe malli.
Vakiotoimitukseen sisältyvät laitteen lisäksi 16 minuutin muistikortti, kansio lomakkeille, 12 lomaketta sekä akut ja laturi.
Deluxe- toimituksessa tulee lisäksi esimerkiksi 8 minuutin lisämuisti, 12 lisälomaketta, laukku, olkahihna ja 2 Jelly Bean- painiketta.

Tekniset tiedot

Muisti: 16 minuuttia, laajennettavissa lisämuisteilla
Tasot: 8
Mitat: 30.5 × 22 × 4.5cm
Paino: 900 g
Äänentoisto Sisäinen kaiutin ja mikrofoni, lisäksi kuulokeliitäntä
Reikälevy 4 reikää
Valinta Kosketuspainikkeilla
Muuta: Lelunohjausliitäntä