Kommunikaatiopaketti ensiapuun

Kommunikaatiopaketti ensiaputilanteisiin. Sopii käyttöön koulu- ja sairaalaympäristössä. Käyttäjiä voivat olla ensihoitajat, lääkärit, sairaanhoitajat, opettajat, lastentarhanopettajat jne.

Kommunikaatiopaketti auttaa kysymään kysymyksiä ja vastaamaan niihin ja helpottaa siten viestintää sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät pysty kommunikoimaan puheen avulla.

Paketti sisältää kolme tuotetta:

  • Kommunikaatiokirja. A4-kokoinen kommunikaatiokirja kierresidonnalla. Painettu repeytymättömälle ja kosteudenkestävälle paperille.
  • Kommunikaatiovihko. Noin A5-kokoinen nidottu kommunikaatiovihko.
  • Kommunikaatiolomake A4-kokoinen, kaksipuolinen lomake, joka on painettu repeytymättömälle ja kosteudenkestävälle paperille.

Nämä tuotteet auttavat kommunikoimaan kuvien avulla sellaisten potilaiden kanssa, jotka eivät jostain syystä voi käyttää puhuttua kieltä, joilla on oppimisvaikeuksia tai jotka eivät kuule. Kuvia voi käyttää apuna myös yhteisen kielen puuttuessa.

Hoitohenkilökunta voi osoittaa kuvasymbolia puheen yhteydessä ja potilas voi vastata symbolia osoittamalla.
Widgit kuvasymboleita käytetään tiedon ja viestinnän apuna kaiken ikäisten ja maalaisten ihmisten parissa koulutuksessa ja terveydenhuollossa.

 

Ota yhteyttä