Widgit Go!

Widgit Go! on tablet-tietokoneeseen asennettava kommunikaation apuohjelmisto, joka lisää käyttäjän omatoimisuutta ja itsenäistä suoriutumista.

Widgit Go!- ohjelmistolla voidaan luoda valmiita toimintatauluja tai ohjeistuksia tai sitä voidaan käyttää yksinkertaisten kuvitettujen tiedostojen luomiseen.
Tiedostot voidaan muuntaa PDF-muotoon tai niitä voidaan lähettää sähköpostitse. Ohjelmaan kuuluu 12 valmista taulua, ja käyttäjä voi itse helposti luoda uusi tauluja omien tarpeidensa mukaan. Alla olevasta ”ilmainen materiaali” -kohdasta voit ladata uusia taulustoja ilmaiseksi.

Tuotteen hinta ladattuna AppStoresta on vain 64,99 €! Myymme lisäksi valmiita Widgit Go- tabletpaketteja, jotka sisältävät Widgit Go!- ohjelmiston, puhesynteesin sekä uusimman iPad-tabletin valitsemassasi koossa. Tarkemmat tiedustelut: asiakaspalvelu@haltija.fi.

ps. Widgit Go:lle löytyy myös oma Facebook-ryhmä, josta saat vinkkejä ohjelman käyttämiseen!

Valmistaja: Widgit Software

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Käyttö: iPad ja iPhone
Widgit-kuvien määrä: Yli 15 000 kpl

Ohjeet

Lataa Widgit Go:n ilmaiset materiaalit täältä: Tiedosto on pakattu .zip-muodossa. Voit purkaa pakkauksen esim. 7zip-ohjelmalla omalle tietokoneellesi ennen tiedostojen lataamista iPadiin tai iPhoneen.

Widgit Go -materiaalit