SymWriter

SymWriter on kuvakirjoitusohjelma, jonka avulla luot helposti kuvitettuja toimintaohjeita, päiväjärjestyksiä tai vaikka sosiaalisia tarinoita.

SymWriter on ensimmäinen ohjelma, joka käyttää älykkään kuvituksen teknologiaa. Älykäs kuvitus yhdessä laajimman kuvapankin kanssa tekee ohjelmasta parhaan työkalun suomenkielisen tekstin kuvittamiseen. Kuvitettuja tiedostoja voidaan luoda käyttäen kuvasymboleita tai tekstiä sekä symboleita yhdessä. Lomakkeiden ulkoasua voidaan muokata vapaasti käyttäen eri kirjasimia, värejä, muotoja ja taustoja. SymWriteriin sisältyy yli 12 000 WLS- kuvasymbolia (Widgit Literacy Symbol) sekä värillisinä että mustavalkoisina.

Kuvitetun tekstin lisäksi voit liittää omia kuvia sanoihin tai nimetä kuvia ja symboleita uudelleen tarpeen mukaan. Ohjelman ominaisuuksista voi olla hyötyä myös kirjoittajille, joilla on rajoittunut sanavarasto.
SymWriterin mukana toimitetaan Bitlips- puhesynteesi, mutta ohjelmassa voidaan käyttää myös muita Sapi 5 -yhteensopivia puhesynteesejä. Käyttöliittymä muistuttaa tavallista tekstinkäsittelyohjelmaa. Siitä voit hallita sekä symboleita ja fontteja että kappaleiden asettelua. Huomaathan, että mikäli haluat luoda ruudukoita tai esimerkiksi lukujärjestyksiä, niiden luominen onnistuu parhaiten Kerro kuvin -ohjelmalla.

ILMAINEN DEMO!

Lataa SymWriterin ilmainen, 21 päivää toimiva demoversio !

Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10