SymWriter ja Kerro Kuvin

SymWriter ja Kerro kuvin -ohjelman kanssa Symbolikirjoitus 2000-ohjelman seuraaja.
SymWriter on erinomainen työkalu kuvasymbolien ja tekstin käsittelyyn. Kommunikaatio-lomakkeilla voidaan käyttää pelkkää tekstiä, kuvasymboleita tai tekstiä sekä symboleita yhdessä.

Lomakkeiden ulkoasua voidaan muokata vapaasti käyttäen eri fontteja, värejä, muotoja ja taustoja. SymWriteriin sisältyy yli 8000 WLS- kuvasymbolia (Widgit Literacy Symbol) sekä värillisinä että mustavalkoisina. SymWriter PCS -versiossa on lisäksi yli 8000 PCS-symbolia.

Kuvitetun tekstin lisäksi voit liittää omia kuvia sanoihin tai nimetä kuvia ja symboleita uudelleen tarpeen mukaan. Ohjelman ominaisuuksista voi olla hyötyä myös kirjoittajille, joilla on rajoittunut sanavarasto.

SymWriterin mukana toimitetaan Bitlips- puhesynteesi, mutta ohjelmassa voidaan käyttää myös muita Sapi 5 -yhteensopivia puhesynteesejä. Käyttöliittymä muistuttaa tavallista tekstinkäsittelyohjelmaa. Siitä voit hallita sekä symboleita ja fontteja että kappaleiden asettelua. Huomaathan, että SymWriterilla ei pysty tekemään kommunikaatio-ruudukoita, vaan ne ovat siirtyneet Kerro kuvin -ohjelmaan.