Cocoon erikoistuoli

Laadukas sähkökäyttöinen lepotuoli sopii hyvin seniorille ja liikuntarajoitteiselle. Tuoli on äärimmäisen pehmeä, istuinmukavuus on erinomainen ja siinä on mahdollista myös maata. Käsinojat ovat sivuun käännettäviä, jolloin siihen on helppo siirtyä. Tämä on ainutlaatuinen siirtymistä helpottava ominaisuus, josta erityisesti pyörätuolin käyttäjä hyötyy.

Käyttämällä hyväksi tuolin monipuolisia säätömahdollisuuksia voidaan ihoon kohdistuvia painepiikkejä vähentää tehokkaasti.

Erittäin helppokäyttöisellä kahden ison painikkeen ohjaimella tuolia voi säätää mihin tahansa asentoon. Liikuntarajoitteiset voivat siis istua ja nousta ylös ilman lisäapuja. Toinen painike laskee selkänojaa ja nostaa jalkatukea, toinen muuttaa istuimen kulmaa, joka helpottaa tuolista ylösnousemista ja siihen istuutumista. Istuinkorkeus perusasennossa on 45 cm. Asennonsäätö vaatii verkkovirran toimiakseen.

Irrotettavina päällysvaihtoehtoina on ruskea vettä hylkivä samettimainen kangas tai vedenkestävä musta nahka. Molemmat ovat hengittävää ja pestävää materiaalia.

Valmistaja: INNOV’SA

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Ulkomitat (L x S) 50 x 55 cm
Istuinkorkeus perusasennossa 45 cm
Max. kuormitus 160 kg
Päällysvaihtoehdot Ruskea samettimainen kangas tai musta nahka
Tuotekoodi CRLV_55_L50(LL) / CRLV_55_L50(VB)