Kanmed BabyBed

Kanmed Babybed on tarkoitettu keskosten ja vastasyntyneiden tehohoitosängyksi sairaaloissa ja laitoksissa. Se toimii ihanteellisena, ergonomisena ja turvallisena sänkynä keskosille ja vastasyntyneille sairaalaympäristöissä. Se on yhteensopiva Kanmed Babywarmer -lämmitysjärjestelmän kanssa. Kanmed-tuotteet ovat ruotsalaisvalmisteisia.

Sänky on kehitetty yhdessä hoitoalan ammattilaisten kanssa, ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös hoitohenkilökunnan työergonomiaan. Kanmed Babybed (BB) yhdessä BabyWarmer BW3-lämmitysjärjestelmän kanssa edesauttaa keskosten sekä pienikokoisten vastasyntyneiden hoitamista läheisyyttä korostavalla tavalla ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Sänky luo rauhallisen ympäristön suodattamalla valoa ja vähentämällä häiriöitä.

Kanmed Babybed helpottaa hoitamista ja auttaa tekemään sen mahdollisimman hellävaraisesti. Lämmittävä BabyWarmer ja BabyNest-lämpökehto (myydään erikseen) antavat turvallisen ja pehmeän, ihokosketusta muistuttavan tunteen, erityisesti vesipatjan kanssa käytettynä. Kanmed Babybed tekee vanhempien ja vauvan kontaktin luonnolliseksi. Sänky ei näytä tekniseltä eikä eristä vanhempia lapsesta. Vuoteen lähestyminen on helppoa. Vuodetta voi pitää vieressä ja lapseen voi koskea ilman, että järjestelmä estäisi tai haittaisi sitä.

Kanmed BabyBed-sängystä on kolme eri mallia:

  • BB1 Sähköisellä korkeudensäädöllä varustettu vakiomalli.
  • BB3 Kuten yllä, mutta ilman sähköistä korkeudensäätöä (kiinteä korkeus).
  • BB4 Kaksosille tarkoitettu malli sähköisellä korkeudensäädöllä.

Valmistaja: Kanmed

Ota yhteyttä