Elbur Rubens Herm 1 ja 2

Elbur Rubens Herm -pöydät ovat koti- ja laitoskäyttöön suunniteltuja pienikokoisia ja kodinomaisia pöytiä. Pöydissä on neljä pyörää, joiden ansiosta pöytää voi siirrellä vaivatta. Pyörät ovat lukittavissa ristikkäiskulmissa. Pöytien vakioväri pyökki, saatavana myös muita värejä.

Rubens Herm 1 -yöpöytä ruokailutasolla

Rubens Herm 1 -pöydässä on avattava ruokailutaso. Kun ruokailutasoa ei tarvita, sen voi kääntää hoitopöydän sivuun pois tieltä. Vetolaatikko on läpivedettävä ja säilytyskaapissa ei ole väliseinää. Näin kaapin kätisyys on valittavissa käyttöympäristönsä mukaan joko oikea- tai vasenkätiseksi.

Rubens Herm 1 OT -yöpöytä ilman ruokailutasoa

Vetolaatikko on läpivedettävä ja säilytyskaapissa ei ole väliseinää. Näin kaapin kätisyys on valittavissa käyttöympäristönsä mukaan joko oikea- tai vasenkätiseksi.

Rubens Herm 2 -yöpöytä lukutasolla

Pöydässä on ulosvedettävä lukutaso, joka on kaasujousella korkeussäädettävä (73–100 cm) ja manuaalisest kulmasäädettävä. Kuten Rubens Herm 1:ssä, myös Rubens Herm 2:ssa voi lukutason taittaa pöydän sivuun kun sitä ei käytetä. Samoin pöydän rakenne mahdollistaa kätisyyden vaihtamisen.

Valmistaja: Elbur GmbH

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Rubens Herm 1 ruokailutasolla Rubens Herm 1 OT
ilman ruokailutasoa
Rubens Herm 2 lukutasolla
Ulkomitat (K x L x S), cm 85 x 50 x 45 85 x 50 x 45 85 x 50 x 45
Tason mitat, cm 72 x 36 58 x 33
Vakioväri pyökki pyökki pyökki