Recaro Monza Nova 2 Reha -turvaistuin

Recaro Monza Nova 2 Reha on Thomashilfenin ja Recaron yhteistyön tuloksena syntynyt ainutlaatuinen turvaistuin. Uudistettu Monza Nova 2 Reha -turvaistuin on muotoiltu suojaamaan entistä paremmin lapsen päätä, niskaa ja hartioita sivusuuntaisessa törmäyksessä.

Recaro Monza Nova 2 -turvaistuin sopii 15- 50 kg painavalle lapselle. Päätuen korkeutta voidaan säättää lapsen kasvaessa. Turvaistuin on helppo siirtää autosta toiseen. Se painaa vain 6 kg (7 kg Seatfix-kiinnityksellä).

Vakiovarusteena turvaistuimessa on irrotettavat pehmusteet päälle, rintakehälle ja lantiolle. Ne antavat lapsen istuma-asennolle tukea ja lisäävät istuinmukavuutta. Haarakiila ohjaa jalkojen asentoa ja voidaan tarvittaessa irrottaa. Turvaistuimessa on 5-pisteturvavyö ja lukon erillinen pehmuste. Päätuen  sisällä on säädettävä ilmatyyny sekä kaiuttimet mp3-soittimelle.

Turvaistuimeen on saatavana lisävarusteina muun muassa kääntölevy, jalkatuki ja kiilatyyny.

Helppokäyttöinen Monza Nova 2 Reha -turvaistuin on testattu ja hyväksytty lasten turvajärjestelmien ECE R 44/04 määräysten mukaisesti ja se on läpäissyt menestyksekkäästi saksalaisen Dekran ylikuormitustestin. Turvaistuin on saatavana myös Seatfix kiinnityksellä, joka sopii autojen isofix-kiinnitysjärjestelmään.

Valmistaja: ThomasHilfen

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Recaro Monza Nova 2 Reha
Istuinleveys edessä: 29 cm
Istuinleveys takana: 24 cm
Istuinleveys istuinkiilan kanssa: 20 cm
Istuinsyvyys: 30 cm
Istuinsyvyys jatkopalan kanssa: 43 cm
Selkäosan korkeus: 60 – 77 cm
Kokonaismitat (l x k x s): 54 x 64 x 42 cm
Istuimen paino: 6 kg (7 kg, Seatfix-malli)
Käyttäjän paino: 15 – 50 kg
Käyttäjän pituus: 94 -150 cm