V-Trak selkäosat

V-trak modulaarinen selkäosajärjestelmä kootaan eri kokoisista ja -muotoisista selkäosista ja näiden asennussarjoista. V-trak järjestelmän avulla voidaan rakentaa yksilöllinen selkäosa sekä aikuiselle että lapselle.

V-trak on modulaarinen selkäosajärjestelmä, joka kootaan eri kokoisista ja -muotoisista selkäosista ja näiden asennussarjoista. V-trak järjestelmän avulla voidaan rakentaa yksilöllinen selkäosa sekä aikuiselle että lapselle ja sillä voidaan tukea pelkästään lantion seutua tai rakentaa koko selkäosa päätuennan kanssa.

Selkäosan molemmissa päissä olevien kiristysruuvien avulla selkäosan tarjoamaa sivuttaistukea voidaan säätää. Selkäosan keskellä olevan tukihihnan kireyttä säätämällä voidaan säätää istuma-asennon syvyyttä.

V-trak-selkäosajärjestelmä voidaan kiinnittää kaikkiin markkinoilla oleviin pyörätuoleihin ja/tai kuljetusalustoihin. Selkäosajärjestelmä kiinnitetään pyörätuolin/kuljetusalustan omiin pystyputkiin ja käytettävien asennussarjojen ansiosta järjestelmän korkeus-, kierto- ja syvyydensäätömahdollisuudet ovat erittäin laajat. Selkäosa voidaan myös sijoittaa selkeästi pois normaalista pystylinjasta (ref. skolioosi, lordoosi, lantion poikkeavat asennot, selkärangan poikkeavat muodot jne).

Valmistaja: V-Trak

Ota yhteyttä