Kanmed BW3-lämmitysjärjestelmä

Järjestelmään kuuluu lämpöelementti ja sitä ohjaava keskusyksikkö sekä patja, jonka sisälle lämpöelementti laitetaan. Järjestelmän mukana tulee myös BabyNest lämpökehto, jossa on tasku patjalle lämpöelementin kanssa.

Kanmed BabyWarmer on tarkoitettu keskosten ja vastasyntyneiden lämmittämiseen ja lämmön ylläpitämiseen. Kokonaisuuteen kuuluu lämpöelementti ja sitä ohjaava keskusyksikkö sekä vesipatja, jonka sisälle lämpöelementti laitetaan. Järjestelmän mukana tulee myös BabyNest-lämpökehto, jossa on tasku patjalle lämpöelementin kanssa. BabyWarmeria voi käyttää myös ilman BabyNestiä, muttei ilman muita osia (patja, keskusyksikkö, lämpöelementti).

Kanmed vesipatja sopii käytettäväksi kaikille vauvoille siihen asti, kunnes lämmitystä tarvitaan vain hyvin vähän. Vesipatja on ylivoimainen lämmön siirtämisessä ja siksi se antaa optimaalisen painonnousun. Lämpimällä ja pehmeällä vesipatjalla on rauhoittava ja rentouttava vaikutus ja sillä varmistetaan hyvä unen laatu. Pehmeys ennaltaehkäisee ihovaurioita ja pitää vauvan pään kauniin muotoisena. Vesipatja myös varastoi lämpöä, se menettää lämmöstään vain n. 1,5 °C tunnin virtakatkon aikana.

Kokonaisuuteen kuuluvan patjan koko on 60 x 27 cm (4,5 l). Lisäksi saatavilla on myös BabyWarmer-vesipatja kaksosille (koko 60 x 60 cm) ja BabyBediin sopiva BabyWarmer-vesipatja (koko 60 x 40 cm). Saatavilla on vesipatjan sijaan myös geelipatja tai geelipatja integroidulla lämpöelementillä.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Nimike Tuotekoodi
Kanmed BW3-sarjan kokonaisuus vesipatjalla BW3-001
Kanmed Babywarmer-vesipatja Babybediin BW-50-010
Kanmed Babywarmer-vesipatja kaksosille BW-50-015
Kanmed geelipatja GE-602815
Kanmed lämpöelementti BW3-003
Kanmed geelipatja integroidulla lämpöelementillä GE3-003