Duomotion XL Suihku-ja WC-tuoli

Duomotion on korkealaatuinen työnnettävä pyörällinen suihku-ja wc-tuoli. Se tuo hoitajalle ergonomisen työasennon ja tuo arvokkuutta ja turvallisuutta käyttäjälle. Duomotion soveltuu henkilöille, jotka tarvitsevat apua kylpyhuoneeseen ja wc:hen siirtymisessä. Istumisen miellyttävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Istuimen korkeutta voidaan vaivattomasti säätää käyttäjälle sopivaksi. Myös pehmeä selkänoja on säädettävä ja pikalukituksen ansiosta sitä voi helposti säätää tukemaan käyttäjän istuma-asentoa.

Ylöskääntyvät käsinojat ja sivulle kääntyvät sekä irrotettavat jalkatuet helpottavat turvallista tuoliin asettumista ja siitä pois siirtymistä. Jalkalaudoissa on kantahihnat ja niitä voi myös säätää käyttäjää miellyttävälle korkeudelle. Pehmeä istuin avautuu edestä. Tuolin voi työntää suoraan wc-istuimen päälle. Istuinaukko voidaan peittää tarvittaessa kannella. Kannellinen alusastia on vakiovaruste sekä kaikissa pyörissä on jarru

Runko on korkealuokkaista päällystettyä alumiinia ja pehmusteet harmaata polyuretaania, joka tuntuu käytössä pehmeältä ja miellyttävältä. Suihkutuoli on konepestävä.

Kantavuus on 130 kg. Saatavana myös Duomotion XL, jonka istuinleveys on 56 cm ja kantavuus on 200 kg.

XL-tuolin ylimääräinen ristikko tuo lisävakautta tuolin rakenteeseen. Duomotion XL palvelee turvallisesti kookkaita käyttäjiä.

Materiaali: runko on alumiinia ja pehmusteet harmaata polyuretaania.

Valmistaja: DeVilbiss Healthcare

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 530500500
Kokonaiskorkeus: 95,5 – 103 cm
Kokonaisleveys: 68 cm
Kokonaispituus jalkalautojen kanssa: 102 cm
Istuimen korkeus: 50 -57,5 cm
Istuintyynyn leveys: 56 cm
Istuimen syvyys: 45 cm
Selkänojan yläreunan korkeus istuimesta: 43 cm
Paino: 16.8 kg
Käyttäjän max. paino: 200 kg