Timo pyörällinen suihkutuoli, hygieniaistuin

Timo on käyttäjäystävällinen, pyörällinen suihku-ja wc-tuoli, joka tarjoaa ergonomisen työasennon hoitajalle ja on asiakkaalle miellyttävä ja turvallinen istua. Suorat käsinojat ovat ylöskäännettävät. Timoa voidaan käyttää suihkutuolina sekä wc-tuolina, joka voidaan työntää normaalin wc-istuimen päälle.

Korkeussäädettävät jalkatuet voidaan kääntää ylös ja heilauttaa sivuun tai poistaa kokonaan, jolloin tuoliin ja tuolista pois siirtyminen on helpompaa. Pohjeremmi estää jalkojen liukumisen taakse ja pitää ne turvallisesti jalkatukien päällä. Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrulliset ja pyörien kotelot ovat ruostumatonta terästä. Pyörien jarru lukitsee myös pystyakselin. Istuinosassa on helposti irrotettava istuin, joka voidaan vaihtaa kätevästi. Istuin voi olla joko yhtenäinen (DLO 54006034) tai wc-aukkoinen (DLO 54006035).

Timon kantavuus on 135 kg. Rungon väri on kalkin valkoinen ja istuinosien sininen. Materiaalit ja puhdistus: Runko on teräsputkea, joka on päällystetty polymeerillä ja pehmusteet polyuretaania. Puhdistus tavanomaisilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla. Polyuretaanipehmusteet kestävät 500 ppm klooripitoisuuden desinfioinnissa.

Kloorin jälkeen tuoli pitää huuhdella runsaalla vedellä. Klooripitoisia (500ppm) ja alkoholipitoisia (70-80%) pintadesinfiointiaineita saa käyttää. Alkoholi on hellävaraisempi.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi:54006035