Tango – pyörälliset suihkutuolit

Tango on käyttäjäystävälliseksi suunniteltu suihku-ja wc-tuoli, joka tarjoaa ergonomisen työasennon hoitajalle ja on asiakkaalle miellyttävä ja turvallinen istua. Suorat käsinojat ovat ylöskäännettävät. Lisävarusteena saa myös eteenkartuvat lukittavat käsinojat. Tangoa voidaan käyttää suihkutuolina sekä wc-tuolina, joka voidaan työntää normaalin wc-istuimen päälle. Istuinosassa on huomaamaton, taaksepäin aukeava wc-aukko. Istuimen alla on myös kiskot alusastialle. Jalkatuet voidaan kääntää ylös ja heilauttaa sivuun, jolloin tuoliin ja tuolista pois siirtyminen on helpompaa. Tangossa on kahvat jotka helpottavat hallittavuutta tuolia liikuteltaessa. Ergonominen muotoilu vähentää hoitajan niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia ja pyörien kotelot ovat ruostumatonta terästä. Pyörien jarru lukitsee myös pystyakselin. Istuinosassa on taaksepäin aukeava aukko, jossa on kansi.

Tangon kantavuus on 180 kg. Rungon väri on kalkin valkoinen ja istuinosien sininen.

Tango XL on varustettu erikoisleveillä käsinojilla, jotka tuovat lisätilaa istujalle sivusuunnassa. Sen kantavuus on 180 kg.

Tango XXL on istuinosaltaan erityisen leveä ja tukevarakenteinen suihkutuoli kookkaille asiakkaille. Sen kuormitus on 300 kg ja istuinleveys 68 cm.

Materiaalit ja puhdistus:

Runko on teräsputkea, joka on päällystetty polymeerillä ja pehmusteet polyuretaania. Puhdistus tavanomaisilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla. Polyuretaanipehmusteet kestävät 500 ppm klooripitoisuuden desinfioinnissa. Kloorin jälkeen tuoli pitää huuhdella runsaalla vedellä. Klooripitoisia (500ppm) ja alkoholipitoisia (70-80%) pintadesinfiointiaineita saa käyttää. Alkoholi on hellävaraisempi.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V

Ota yhteyttä