Wheelable kelattava suihkutuoli

Matkalle lähdettäessä pidämme itsestään selvänä, että majoituspaikan wc- ja suihkutilat ovat käytettävissä sekä toimivat. Pyörätuolin käyttäjälle näiden tilojen käytettävyys tuottaa usein turhaa huolta ja stressiä ennen matkaa. Seatara-suihkupyörätuoli on ihanteellinen matkakumppani. Se mahdollistaa pyörätuolin käyttäjälle normaalikokoisen wc- ja suihkutilan käytön esimerkiksi lomamatkoilla tai yövyttäessä sukulaisten ja ystävien luona. Seatara mahtuu 50 cm leveästä ovesta ja sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös wc-istuimen päällä.

Seatara on helppo pakata pieneen tilaan ja kantaa tai työntää pyöriensä kanssa kokoontaitettuna. Matkolla se kulkee mukana näppärästi omassa pyörällisessä kassissa. Seatara mahdollistaa liikuntarajoitteiselle henkilölle maksimaalisen omatoimisuuden ja vapauden lähteä matkalle vaikka spontaanisti. Se on kevyt, kelattava, kompakti ja kokoontaittuva.

Viidellä yksinkertaisella toiminnolla Seatara taittuu kokoon sekä aukeaa takaisin. Kokoontaittaminen onnistuu sekunneissa yhdellä kädellä toimien esimerkiksi käyttäjän istuessa omassa pyörätuolissa. Seisontajarrujen ansiosta siirtymiset  tuoliin sujuvat turvallisesti. Käsinojat saadaan helposti taitettua alas pois siirtymisen tieltä.

Tuolin suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys, toimivuus ja helppo huollettavuus. Materiaalit ovat vettä hylkiviä, helposti puhdistettavia ja kuivattavia. Istuinmukavuutta voidaan lisätä erillisellä pehmustetulla istuinlevyllä, joka peittää istuimen aukon.

Seatara sopii pyörätuolia käyttäville henkilöille sekä myös heille, jotka toipuvat esimerkiksi leikkauksista ja sairauksista. Väliaikainen liikkumis- ja toimintakyvyn rajoite voi kestää tällöin viikoista kuukausiin.  Kotiutuminen sairaalasta tai kuntoutuksesta helpottuu ja nopeutuu, koska kotiin ei tarvitse tehdä välttämättä erillisiä muutostöitä.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Seatara Avattuna Kokoontaittuna
Kokonaisleveys, cm 48 23
Kokonaispituus, cm 67 67
Istuinkorkeus, cm 54
Istuinsyvyys, cm 43
Korkeus 92 54
Kokonaispaino, kg 11 11
Käyttäjän maksimipaino, kg 130
Runkomateriaali ruostumaton alumiini