Cleo kelattava suihkutuoli

Tuotekoodi: 54006040


 

Cleo on käyttäjäystävälliseksi suunniteltu kelattava suihku-ja wc-tuoli, joka tarjoaa ergonomisen työasennon hoitajalle ja on asiakkaalle miellyttävä ja turvallinen istua. Suorat käsinojat ovat ylöskäännettävät. Cleoa voidaan käyttää suihkutuolina sekä wc-tuolina, joka voidaan työntää normaalin wc-istuimen päälle.

Korkeusäädettävät jalkatuet voidaan kääntää ylös ja sivuun tai poistaa kokonaan, jolloin tuoliin ja tuolista pois siirtyminen on helpompaa. Pohjeremmi estää jalkojen liikkumisen taaksepäin ja pitää jalat turvallisesti jalkatukien päällä.
Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia, ja pyörien kotelot ovat ruostumatonta terästä. Pyörien jarru lukitsee myös pystyakselin. Istuinosassa on helposti irrotettava istuin, joka voidaan kätevästi vaihtaa. Istuin voi olla joko yhtenäinen (DLO 54006040), tai hygienia-aukollinen (DLO 54006050).

Cleon kantavuus on 135 kg. Rungon väri on kalkin valkoinen ja istuinosien sininen.

Materiaalit ja puhdistus:

Runko on teräsputkea, joka on päällystetty polymeerillä ja pehmusteet polyuretaania. Puhdistus tavanomaisilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla. Polyuretaanipehmusteet kestävät 500 ppm klooripitoisuuden desinfioinnissa.
Kloorin jälkeen tuoli pitää huuhdella runsaalla vedellä. Klooripitoisia (500ppm) ja alkoholipitoisia (70-80%) pintadesinfiointiaineita saa käyttää. Alkoholi on hellävaraisempi.

Tekniset tiedot

 

Istuinleveys: 46 cm
Istuinsyvyys: 45 cm
Istuinkorkeus: 54 cm
Max käyttäjän paino: 135 kg
Kelauspyörät: 24″