Reflex suihkutuoli

Reflex on sähköisesti nouseva ja kippaava suihkutuoli.

Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia ja lukittavia. Istuin on muotoiltu niin, että se on mahdollisimman avoin ja kuitenkin hyvä istua. Istuin kallistuu sähköisesti taaksepäin kaikissa korkeuksissa antaen tukevan asennon.

Tuolin selkänoja, istuin, käsinojat ja pääntuki ovat pehmustetut. Säädettävä pääntuki kuuluu vakiovarustukseen. Käsinojat kaartuvat eteen ja lukittuvat automaattisesti käyttöasentoon. Kun lukitus avataan, käsinojat voidaan kääntää pois edestä ja nostaa ylös niin, että käsinoja ohittaa tuolissa istujan osumatta tähän.

Reflex-suihkutuolin voi työntää normaalin WC-istuimen päälle. Istuimessa on kiskot alusastialle, joka kuuluu varustukseen. Jalkalaudat ovat erilliset ja sivuunkäännettävät. Jalkalautojen välissä on pohjevyö.

Sähköiset toiminnot, nosto/lasku ja istuimen kallistus, on toteutettu erillisillä moottoreilla, jotka saavat virran ladattavista akuista. Laitteen käyttöjännite on 24V eikä laitteessa käytetä verkkovirtaa. Latauslaite kuuluu toimitukseen. Lataus tulee aina tehdä kuivissa tiloissa. Reflexissä on mekaaninen hätälaskutoiminto.

Lisävarusteena saatavilla kulmasäädettävät jalkatuet.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 51005605
Istuinleveys 48 cm
Istuinsyvyys 48,5 cm
Istuinkorkeus 49-101 cm
Kokonaisleveys 66 cm
Kokonaispituus 88 cm
Max. kuormitus 135 kg
Kokonaispaino 55 kg