Flexo hydraulinen suihkutuoli

Flexo on käytön aikana korkeussäädettäviä suihkutuoli ja sen korkeussäätö tapahtuu hydraulisesti jalkapolkimella. Istuinosassa on turvallinen taaksepäin aukeava aukko, jossa on kansi. Istuin kallistuu nostettaessa hieman taaksepäin antaen tukevan asennon. Tuolin selkänoja, istuin, käsinojat ja lisävarusteena saatava pääntuki ovat pehmustetut.

Eteen kaartuvat käsinojat lukittuvat automaattisesti käyttöasentoon. Kun lukitus avataan, käsinojat voidaan kääntää pois edestä ja nostaa ylös niin, että käsinoja ohittaa tuolissa istujan osumatta tähän. Tuolit voi työntää normaalin WC-istuimen päälle ja niissä on kiskot alusastialle. Jalkalaudat ovat erilliset, irrotettavat, sivulle kääntyvät ja pituussäädettävät. Rungon väri on kalkin valkoinen ja pehmusteiden sininen. Flexosta on erinomaisia käyttökokemuksia.

Runko on teräsputkea, joka on päällystetty polymeerillä ja pehmusteet polyuretaania. Puhdistus tavanomaisilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla. Polyuretaanipehmusteet kestävät 5000 ppm klooripitoisuuden desinfioinnissa. Kloorin jälkeen tuoli pitää huuhdella runsaalla vedellä. Klooripitoisia (500ppm) ja alkoholipitoisia (70-80%) pintadesinfiointiaineita saa käyttää. Alkoholi on hellävaraisempi.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 51005199
Istuimen leveys 46 cm
Kokonaisleveys 70 cm
Istuimen syvyys 46 cm
Kokonaispituus 82 cm
Istuimen korkeus 50-105 cm
Max. kuormitus 150 kg
Kallistuskulma 0°-15°
Kokonaispaino 39 kg