Elexo sähköiset suihkutuolit

Elexo on käytön aikana korkeussäädettävä suihkutuoli ja sen korkeussäätö tapahtuu sähköisesti käsiohjaimella. Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia, eteen on saatavana suuntalukituspyörä. Pyörien jarru lukitsee myös pystyakselin. Istuinosassa on taaksepäin aukeava aukko, jossa on kansi. Istuin kallistuu nostettaessa hieman taaksepäin antaen tukevan asennon.

Tuolien selkänoja, istuin, käsinojat ja lisävarusteena saatava pääntuki ovat pehmustetut. Eteen kaartuvat käsinojat lukittuvat automaattisesti käyttöasentoon. Kun lukitus avataan, käsinojat voidaan kääntää pois edestä ja nostaa ylös. Lukitus vapautetaan saranan alla olevasta liipaisimesta. Käsinojavaihtoehtoja on kaksi. Eteen kaartuvat lukittuvat käsinojat sekä suorat käsinojat.

Tuolit voi työntää normaalin WC-istuimen päälle ja niissä on kiskot alusastialle. Jalkalaudat ovat erilliset, irrotettavat, sivulle kääntyvät ja pituussäädettävät. Rungon väri on kalkin valkoinen ja pehmusteiden sininen. Viimeistely ja muotoilu kertovat hyvästä suunnittelusta ja toteutuksesta. Elexon sähköinen nosto/lasku saa virran ladattavista akuista. Laitteen käyttöjännite on 24V eikä laitteessa käytetä verkkovirtaa. Latauslaite kuuluu toimitukseen. Lataus tulee aina tehdä kuivissa tiloissa.

Elexo XXL on erityisesti suunniteltu kookkaille asiakkaille ja mahdollistaa ergonomisen työasennon hoitotilanteissa. Korkeimpaan asentoonsa nostettuna sen voi kallistaa 17°, mikä mahdollistaa ihanteellisen, tasapainoisen istuma-asennon asiakkaalle. Sen istuin on miellyttävä, ergonomisesti muotoiltu, siinä on jalka-ja pohjetuet ja käännettävät käsinojat.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 51005500
Istuinleveys 48 cm
Istuinsyvyys 46 cm
Istuinkorkeus 50-105 cm
Kokonaisleveys 68 cm
Kokonaispituus 83 cm
Kallistuskulma 0° – 17°
Max. kuormitus 180 kg
Kokonaispaino 50 kg