Cleo kelattava suihkutuoli hygieniaistuimella

Cleo on käyttäjäystävälliseksi suunniteltu kelattava suihku-ja wc-tuoli, joka tarjoaa ergonomisen työasennon hoitajalle ja on asiakkaalle miellyttävä ja turvallinen istua. Suorat käsinojat ovat ylöskäännettävät. Cleoa voidaan käyttää suihkutuolina sekä wc-tuolina, joka voidaan työntää normaalin wc-istuimen päälle.

Korkeusäädettävät jalkatuet voidaan kääntää ylös ja sivuun tai poistaa kokonaan, jolloin tuoliin ja tuolista pois siirtyminen on helpompaa. Pohjeremmi estää jalkojen liikkumisen taaksepäin ja pitää jalat turvallisesti jalkatukien päällä. Runko on teräsputkea ja -profiilia. Kaikki pyörät ovat jarrullisia, ja pyörien kotelot ovat ruostumatonta terästä. Pyörien jarru lukitsee myös pystyakselin. Istuinosassa on helposti irrotettava istuin, joka voidaan kätevästi vaihtaa. Istuin voi olla joko yhtenäinen (54006040), tai hygienia-aukollinen (54006050).

Cleon kantavuus on 135 kg. Rungon väri on kalkin valkoinen ja istuinosien sininen.

Materiaalit ja puhdistus:

Runko on teräsputkea, joka on päällystetty polymeerillä ja pehmusteet polyuretaania. Puhdistus tavanomaisilla pesuaineilla. Saa desinfioida tarvittaessa kloorilla. Polyuretaanipehmusteet kestävät 500 ppm klooripitoisuuden desinfioinnissa. Kloorin jälkeen tuoli pitää huuhdella runsaalla vedellä. Klooripitoisia (500ppm) ja alkoholipitoisia (70-80%) pintadesinfiointiaineita saa käyttää. Alkoholi on hellävaraisempi.

Valmistaja: Lopital Nederland B.V.

Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Malli Hygienia-istuin
Tuotekoodi 54006050
Istuinleveys 46 cm
Istuinsyvyys 45 cm
Istuinkorkeus 54 cm
Max. kuormitus 135 kg