Katetrointi-istuin

Katetrointi-istuin on kehitetty yhdessä Tampereen Yliopistollisen Sairaalan kanssa katetroinnin ja suolihuuhtelun helpottamiseksi. Istuin sopi erinomaisesti sekä laitoskäyttöön että henkilökohtaiseksi apuvälineeksi. Voidaan valmistaa myös yksilöllisesti.

Katetrointi-istuin on kehitetty yhdessä Tampereen Yliopistollisen Sairaalan kanssa katetroinnin ja suolihuuhtelun helpottamiseksi. Istuin sopi erinomaisesti sekä laitoskäyttöön että henkilökohtaiseksi apuvälineeksi. Katetrointi-istuin voidaan tarvittaessa valmistaa myös asiakkaan yksilöllisten mittojen mukaisesti.

Katetrointi-istuin on hygieninen ja se on helppo pestä sekä desifioida. Istuimen läpinäkyvyys helpottaa katetrointia sekä ohjaus- ja opetustilannetta. Korotus auttaa toimenpiteen suorittamista ja sivuohjaimet pitävät jalat erillään desifioinnin tai toimenpiteen aikana.

Pehmustettu istuin on miellyttävän ja lämpimän tuntuinen. Se on kevyt ja helppo siirtää sekä kuljettaa. Katetri-istuin on säädettävissä sopimaan erilaisiin wc-istuimiin. Lisävarusteena on saatavilla erilaisia sivutukia ja istuinkulmia.

Valmistaja: Haltija Group Oy

Ota yhteyttä