OneWay Master Open käännettävä liukualusta


OneWay Master on kahvallinen kaksin kerroin käännettävä liukualusta. Alusta mahdollistaa istumisen tuolin etureunalle, joka on huomattavasti helpompaa kuin yrittää istua suoraan istuimen perälle.

OneWay Masterin avulla istuja voidaan liu’uttaa kevyesti istuimen perälle ilman, että vaatteet kiristyvät. Liukualusta luistaa vain yhteen suuntaa ja estää lantion valumisen takaisin eteen. Myös asennon korjaaminen ja muuttaminen on helppoa kahvoja apuna käyttäen. OneWay masterissa on kolme yhdensuuntaista kitkapintaa. Ne on aseteltu siten, että istuinkyhmyjen kohdalla alusta on  liukkaimmillaan ja ohuimmillaan. Siirtäminen on kevyttä eikä alusta heikennä istuintyynyn vaikutusta. Kolme yhdensuuntaista kitkapintaa pitää, vaikka alusta ei ole aivan suorassa. Kokovaihtoehtoja on kolme.

Alusta asetetaan kaksin kerroin istuimeen hihnat taaksepäin. Istuutumisen jälkeen istuja vedetään hihnoista oikeaan asentoon tuolin perälle. Kahvojen avulla istuma-asentoa voidaan muuttaa puutumisen välttämiseksi.

OneWayMasteria on saatavana myös perinteisenä putkimallina. Kokoja on kolme. LS mitta tarkoittaa mittaa avattuna. Koska  putkessa alusta on kaksin kerroin, kokonaispituus on puolet LS  pituudesta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi: 001-1285 001-1290 001-1275
Koko: S M L
Pituus: 80 cm 100 cm 120 cm
Leveys: 35 cm 50 cm 60 cm
Kahvat: 5
Pesu: 40 C