Yhteistyökumppanimme

Toimintaamme ohjaa ajatus ihmisten voimauttamisesta saavuttamaan heille tärkeitä asioita. Yhteistyökumppanimme ovat eläviä esimerkkejä tästä asenteesta. He kannustavat ja innostavat suomalaisia, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja meitä työntekijöitä. Näyttävät, että rajoitteista huolimatta voi elää omannäköistä elämää.

Tuemme yhteistyökumppaneitamme auttamalla apuvälineasioissa, taloudellisesti ja nostamalla heitä esiin viestinnässämme.

Jani Peltopuro

diplomi-insinööri, MM-tason käsipyöräilijä

Jani päätyi pyörätuolin käyttäjäksi 16-vuotiaana, kun moottoripyöräonnettomuudesta aiheutui paraplegia eli alaraajojen halvaus rintarangan alueelta. Ennen onnettomuutta Jani oli innokas jääkiekkoilija, ja onnettomuuden jälkeen harrasti ratakelausta vuoteen 1992 asti maajoukkuetasolla. Käsipyörä löytyi alle vuonna 2004, ja vauhdikas ja dynaaminen menopeli vei mennessään takaisin urheilun maailman. Kansainvälinen kilpailu-ura alkoi vuonna 2009. Janin parhaat saavutukset ovat 8. sija maantieajossa Rion paralympialaisissa, 10. sija aika-ajossa, 7. sija maailmancupissa v 2016 sekä 12. sija MM-kisoissa USA:ssa.

Lue lisää:
www.janipeltopuro.com

Kasvokuva sarjakuvapiirtäjä ja graafinen suunnittelija Kaisa Lekasta.

Kaisa Leka

sarjakuvapiirtäjä, graafinen suunnittelija

Kaisan elämä mullistui 23-vuotiaana, kun hänen synnynnäisesti hankalat ja kivuliaat jalkateränsä amputoitiin ja tilalle tulivat raajaproteesit. Samalla sarjakuvataiteilija sai uuden vapauden nauttia elämästä. Siihen kuuluvat pitkät pyörämatkat maailmalla ja kirjojen julkaiseminen Christoffer-puolison kanssa. Uusin kirja Imperfect kertoo parin pyörämatkasta New Yorkista San Franciscoon.

Lue lisää:
www.kaisaleka.net

Bloggaaja Kati van der Hoeven ja hänen tiiminsä.

Kati van der Hoeven

bloggaaja, TedX-puhuja

Katin lupaava ura mallina katkesi halvaantumiseen 20-vuotiaana. Kun puhekyky meni, hän alkoi kommunikoida kirjaintaulun avulla ja käyttää tietokonetta otsahiiren avulla. Kati on näyttänyt uskollaan ja sitkeydellään, että kuka tahansa voi elää täyttä elämää olosuhteista huolimatta. Hän bloggaa, kirjoittaa Huffington Postiin, osallistuu Sisulle ääni -puhesynteesihankkeeseen ja toimii COGAIN-järjestön johtokunnassa. Vuonna 2017 Kati edusti Suomea Miss Wheelchair World -kilpailussa.

Lue lisää:
www.katilepisto.fi