Lähettiläämme

Toimintaamme ohjaa ajatus ihmisten voimauttamisesta saavuttamaan heille tärkeitä asioita. Lähettiläämme ovat eläviä esimerkkejä tästä asenteesta. He kannustavat ja innostavat suomalaisia, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja meitä työntekijöitä. Näyttävät, että rajoitteista huolimatta voi elää omannäköistä elämää.

Tuemme lähettiläitämme auttamalla apuvälineasioissa, taloudellisesti ja nostamalla heitä esiin viestinnässämme.

 

Kasvokuva sarjakuvapiirtäjä ja graafinen suunnittelija Kaisa Lekasta.

Kaisa Leka

sarjakuvapiirtäjä, graafinen suunnittelija

Kaisan elämä mullistui 23-vuotiaana, kun hänen synnynnäisesti hankalat ja kivuliaat jalkateränsä amputoitiin ja tilalle tulivat raajaproteesit. Samalla sarjakuvataiteilija sai uuden vapauden nauttia elämästä. Siihen kuuluvat pitkät pyörämatkat maailmalla ja kirjojen julkaiseminen Christoffer-puolison kanssa. Uusin kirja Imperfect kertoo parin pyörämatkasta New Yorkista San Franciscoon.

Lue lisää:
www.kaisaleka.net

Bloggaaja Kati van der Hoeven ja hänen tiiminsä.

Kati van der Hoeven

bloggaaja, TedX-puhuja

Katin lupaava ura mallina katkesi halvaantumiseen 20-vuotiaana. Kun puhekyky meni, hän alkoi kommunikoida kirjaintaulun avulla ja käyttää tietokonetta otsahiiren avulla. Kati on näyttänyt uskollaan ja sitkeydellään, että kuka tahansa voi elää täyttä elämää olosuhteista huolimatta. Hän bloggaa, kirjoittaa Huffington Postiin, osallistuu Sisulle ääni -puhesynteesihankkeeseen ja toimii COGAIN-järjestön johtokunnassa. Vuonna 2017 Kati edusti Suomea Miss Wheelchair World -kilpailussa.

Lue lisää:
www.katilepisto.fi