fbpx

Tietoa meistä

Haltija on suomalainen valtakunnallisesti asiakkaitaan palveleva yritys, joka tarjoaa kattavat ratkaisut erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä erilaisissa elämäntilanteissa hyvän arjen mahdollistavaan hyvinvointiteknologiaan.

Monipuolinen asiakaskunta – laaja näkymä erilaisiin asiakastarpeisiin

Haltijan asiakkaita ovat lähes kaikki Suomen sairaanhoitopiirit, apuvälinekeskukset ja hoitotarvikejakelukeskukset. Kuntien eri SOTE-toimintojen sekä erityisopetuksen ja varhaiskasvatuksen yksiköt ovat sekä asiakkaitamme että yhteistyökumppaneitamme. Terveydenhuollon, sosiaalialan ja kuntoutuksen yritykset ja kolmannen sektorin toimijat edustavat Haltijan merkittävää ja jatkuvasti laajenevaa asiakaskuntaa. Koko toimialan kehitystä edistävää yhteistyötä teemme laajasti vammaisjärjestöjen sekä potilasyhdistysten kanssa.

Keskeinen asiakaskuntamme ovat apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjät, joiden mukana yksilöllisiä ratkaisuja luomassa ovat asiakkaan tilanteeseen hyvin perehtyneet terapeutit. Haltija on myös jokaisen hyvinvoinnistaan kiinnostuneen ihmisen asiantunteva kumppani, jonka kanssa asiointiin ei tarvita maksusitoumuksia eikä lähetteitä.

Haltija on nuori – juuremme vanhat ja vahvat

Maahamme kaivattiin vahvaan ja monipuoliseen osaamiseen perustuvaa apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointiteknologian yritystä. Tästä tarpeesta syntyi Haltija vuonna 2016, jolloin alansa huippua edustavat yritykset Orto Botnia Oy Ab, Suomen Proteesipalvelu Oy, Comp-Aid Oy, Bitlips Oy, PT-keskus Oy, RehaMed Oy, Handico Finland Oy, Kuntoväline Oy ja Proteesipaja Japro Oy yhdistyivät yhdeksi yritykseksi. Näiden yritykset yhteenlaskettu kokemus toimialalta on noin 150 vuotta. Nimemme on virallisesti Haltija Group Oy, mutta usein käytämme lyhyempää nimeä Haltija.

Vahva suomalainen omistus

Haltija Group Oy:n omistaa suomalainen perheyhtiö Berner Oy.

Vastuullista toimintaa ja alan kehitystä

Haltija kantaa vastuuta siitä, että erilaisista syistä apuvälineitä tarvitsevien henkilöiden arki olisi niin toiminnallista ja aktiivista kuin henkilö itse haluaa. Opastamme, valmennamme ja jaamme tietoa apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointiteknologian käytössä sekä käyttäjille itselleen että terveydenhuollon ammattilaisille.

Lisäksi osallistumme aktiivisesti tuotteiden kehitykseen laajan tuotteita valmistavien yritysten verkostomme kautta. Koko toimialan kehitystä edistävää yhteistyötä teemme kolmannen sektorin toimijoiden sekä vammaisjärjestöjen sekä potilasyhdistysten kanssa. Tuemme myös vammaisurheilua sekä muitakin asiakkaillemme tärkeitä aktiviteetteja – esimerkkinä tästä pyörätuolin käyttäjien kauneus- ja fitnesskisat.