fbpx

Haltija Group Oy ja Yetitabletin kehittänyt Kuori Oy syventävät yhteistyötään

Apuvälineiden, kuntoutuksen ja niihin liittyvän hyvinvointiteknologian johtava suomalainen palveluyritys Haltija Group Oy ja jättimäisen Yetitabletin kehittäjä Kuori Oy ovat syventämässä yhteistyötään. Sen myötä Haltija Group Oy:lle siirtyy sote-sektorille suunnatun Yetitabletin ja  YetiCare-ohjelmiston yksinmyyntioikeus Suomessa.  

Kuorin YetitabletCare on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka monipuoliset ja jatkuvasti uudistuvat sisällöt mahdollistavat  Yetitabletin yksilö- ja ryhmäkäytön terapiassa, opetuksessa, varhaiskasvatuksessa sekä erilaisissa aktiviteeteissa muun muassa asumispalveluiden eri asiakasryhmille.   YetiCaren helppokäyttöinen käyttöliittymä ja sovellusvalikoima yhdistettynä Haltijan käyttötukeen sekä huollon palveluihin on jo saanut hyvän vastaanoton Haltijan laajassa sote-sektorin asiakaskunnassa. 

 “Haltijan kattava edustus ja laaja palveluverkosto takaavat Yetitablet Caren käyttäjille juuri sen tuen, jota tavoittelimmekin.” kertoo yhteistyötä alusta asti rakentanut hallituksen puheenjohtaja Maria Jokelainen Kuori Oy:stä.  “Yetitablet Care on strategisesti merkittävä panostus, kun asiakkaamme pohtivat uudenlaisia ratkaisuja yhä monipuolistuviin hyvinvointipalvelujen tarpeisiin. Olemme tyytyväisiä voidessamme syventää tätä yhteistyötä Kuorin kanssa  Yetitablet Care -palveluun erikoistuneen tiimimme voimin” iloitsee Haltija Group Oy:n toimitusjohtaja Leena Munter

Berner-konserniin kuuluva Haltija Group Oy palvelee terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin ammattilaisia sekä hyvinvoinnistaan kiinnostuneita kuluttajia apuvälineisiin ja hoitotarvikkeisiin sekä ortoosi- ja tukituotteisiin liittyvissä ratkaisuissa. Alan kattavin huolto-, puhdistus-  ja vuokrauspalvelu mahdollistaa apuvälinetekniikan turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin ja asiantuntemukseemme : www.haltija.fi. Suomalainen. Valtakunnallinen. Vastuullisesti palveleva.

Yetitablet Care on Kuori Oy:n kehittämä sote-sektorille suunnattu hyvinvointiteknologian palvelu. Kuori Oy:n perustajat Maria ja Jarkko Jokelainen ovat kolmen autismin kirjon lapsen vanhempia, jotka kamppailivat vuosia auttaakseen lapsiaan ymmärtämään ja kommunikoimaan ympäröivän maailman kanssa. Yetitabletin kehitystyön aikana myös lapset pääsivät testaamaan laitetta ja vanhemmat huomasivat nopeasti, että lapset pystyivät keskittymään ja kommunikoimaan paremmin toimiessaan Yetitabletin kanssa.

Yetitablet Care tuo iloa, aktiviteettia, ja vuorovaikutusta käyttäjien arkeen jo monissa eri maissa. Yetitablet Care on käytössä monenlaisissa hoiva- ja kuntoutusympäristöissä kognitiivisen ja fyysisen toimintakyvyn tukemisessa.