fbpx
  • Alla hjälpmedel för kommunikation och informationsteknik
  • Kommunikationsutrustning, hjälpprogram, ljudförstärkare med mera
  • För hem, skolor och arbetsplatser

Kontakta oss – vi hjälper!

Kommunikation

Alla människor behöver kunna kommunicera, dela sina erfarenheter och interagera med andra. Många vill också själva kunna utföra vardagliga uppgifter som till exempel att sköta bankärenden på en dator. Det här kan ni göra med våra hjälpmedel.

Kommunikationshjälpmedel

Ta i bruk en kommunikationsenhet eller -metod som stödjer eller ersätter tal. Vårt sortiment innehåller både enkla talapparater och komplexa lösningar för surfplattor som möjliggör kommunikation och miljöledning, och allt däremellan. 

Kommunikationshjälpmedel 

Bilder och symboler fungerar som ett kommunikationshjälpmedel när det inte finns något gemensamt språk. Våra hjälpmedel för kommunikation erbjuder ett lättanvänt gränssnitt för att skapa ett illustrerat material på en dator eller surfplatta.

Hjälpmedel för användning av informationsteknik 

Du kan använda din dator tillsammans med hjälpmedel som mus och tangentbord och till exempel kombinera ögonstyrning och Pikobutton-knapp.

Ljudförstärkare

Ljudförstärkare är ett bra hjälpmedel om du har svårt att prata eller har försvagad hörsel på grund av sjukdom. Den är också ett utmärkt hjälpmedel för lärare eller andra personer som talar mycket och för alla som vill stärka sin röst.           

Tilläggsinformation

Vill du veta mer om våra kommunikationslösningar?

Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa er.

Aura Nurkki
044 715 9785

aura.nurkki@haltija.fi 


Populära produkter: