fbpx
  • Promenadkäppar, rullatorer, rullstolar, ståanordningar och arbetsstolar
  • Punktskriftsskärmar, ögonstyrning, musar och tangentbord
  • För skolor och arbetsplatser

Kontakta oss – vi hjälper!

Arbete och studier

Hos oss hittar du stödjande hjälpmedel för att röra dig, sitta, stå, se och arbeta med dator vid studier och på arbetet. Vårt sortiment innehåller allt från ståanordningar till ögonstyrning.                                                              

Förflyttning

Du kan ta dig runt på arbetsplatsen eller i en utbildningsinstitution med hjälp av promenadkäppar, rullatorer eller rullstolar. Du kan till och med gå till biblioteket eller ta en kopp kaffe från automaten av egen kraft.

Sitta eller stå 

Det blir enklare att stå med hjäp av en stårullstol eller ståanordning, och du får en kropp som längtar efter en varierad kroppsställning. Du kan diskutera med dina kollegor ståendes eller titta på föremål uppifrån. Om du studerar kan du utföra ståträning med en ståanordning redan under lektionerna och du får kvällen fri för annat.

En justerbar arbetsstol stödjer arbetsställningen och gör det bekvämare att sitta. Man kan också fästa en rörlig plattform på arbetsstolen med vilken du förflyttar dig bekvämt från ett ställe till ett annat.

Syn

Punktskriftskommunikator tar den synskadades information till motorvägen. Du kan använda webben och sociala medier antingen självständigt eller i kombination med exempelvis iPhone.

Även förstoringsanordningen är användbar för många. Anordningen är nu mindre än någonsin och ryms i datorväskan och följer med som handbagage ut i världen.

Datoranvändning 

Ögonstyrning, musar med kula och joystick samt specialtillverkade tangentbord gör att man kan använda datorn på nya ovanliga sätt.

Du kan använda datorn och kommunicera med andra med hjälp av ögonstyrning. Ögonstyrning är ett snabbt och bekvämt sätt att kommunicera om man saknar ord och rörelser.


Populära produkter: