fbpx
  • Elrullstolar och -mopeder
  • Hjälpmedel enligt behov
  • Framdrivningsanordningar till dig själv eller assistenten

Kontakta oss – vi hjälper!

Eldrivna förflyttningshjälpmedel

Eldrivna förflyttningshjälpmedel när armar och ben inte bär.

Våra eldrivna rörelsehjälpmedel är av hög kvalitet, tillförlitliga och hållbara. Deras tillverkare använder den senaste tekniken i branschen och utvecklar sina produkter kontinuerligt. Vi underhåller och reparerar alla eldrivna rörelsehjälpmedel som vi importerar vilket förlänger deras livslängd.

Elrullstolar

Du kan använda elrullstol både inomhus och utomhus. Du kan köra elrullstolen tiotals kilometer med en enda laddning. På så sätt tar du dig runt utomhus utan problem.

Elrullstolen kan utrustas efter dina behov. Hur skulle det vara att med en enda knapptryckning ändra ställning, luta rygg- eller sittdelen eller lyfta fotstöden vågrätt?

Elmopeder

Fördelen med en moped med tre eller fyra hjul är att du också kan åka i kuperad terräng. Utomhusaktiviteter, självständig shopping eller t.ex. besök på bibliotek eller apoteket, blir enkla och säkra säkra med elmoped. Du kan köra på trottoarer och inget körkort behövs.

Det är enkelt att lära sig köra moped eftersom du använder manuell kontroll när du kör framåt eller bakåt. Du styr mopeden i önskad riktning med styrstången.

Framdrivningsanordningar

Du kan fästa många olika hjälpmedel på en vanlig rullstol som hjälper till i olika situationer.

Dessa är:

  • Eldrivet drivhjälpmedel, såsom drivförstärkare eller drivavlastare
  • eldriven handcykel som kan fästas på rullstolen och som elektroniskt underlättar cykling för hand, särskilt i uppförsbackar
  • eldriven körutrustning som kan anslutas till rullstolen och som förvandlar en vanlig manuell rullstol till en scooter

Den lätta framdrivningsanordningen kan transporteras med bil och din assistent kan själv lyfta in stolen och framdrivningsanordningen i bilen.

Din anhörigvårdgivare eller assistent kan få hjälp av den eldrivna dragkraftanordningen både i upp- och nerförsbackar, på platt mark, samt utom- och inomhus. De förbättrar möjligheterna att ta sig runt och är både ett säkert och ergonomiskt hjälpmedel.

Tilläggsinformation

Vill du höra mer om våra eldrivna förflyttningslösningar?

Kontakta oss, vi finns här för att hjälpa er.

Mikko Hautere
HUS & Validia-rehabilitering — Brunakärr (elektrisk), Åland, östra Nyland

044 0846 680
mikko.hautere@haltija.fi


Populära produkter: