fbpx
  • Alla hjälpmedel för promenader och rörelse
  • Promenadkäppar, rullatorer, rullstolar, elrullstolar, elmopeder med mera
  • För hem och vårdhem

Kontakta oss – vi hjälper!

Förflyttning

När du behöver hjälpmedel för förflyttning hittar du allt från promenadkäppar till elrullstolar hos oss. Med rätt hjälpmedel kan du förflytta dig säkert och självständigt och göra saker som är viktiga för dig.

Från promenadkäppar till elmopeder

En vanlig promenadkäpp är ofta det första hjälpmedlet som stöd vid rörelse.

När gången och balansen försämras ytterligare övergår man ofta till rullator eller rullstol. Det är fortfarande viktigt att upprätthålla sin kondition och därför kan en cykel med tre hjul vara ett bra alternativ.

Eldrivna hjälpmedel, såsom elrullstolar, elmopeder och framdrivningsanordningar, är bra hjälpmedel när man behöver mer stöd för att ta sig fram.

Så lätt och hållbart som möjligt

Den nya generationen av hjälpmedel tillverkas av lättare och slitstarkare material än tidigare och de har gjort så lättanvända, ergonomiska och justerbara som möjligt.

Hjälpmedel enligt dina behov

Vi rekommenderar ett eller flera hjälpmedel när vi har gått igenom dina behov och din livssituation samt diskuterat med din vårdgivare, terapeut och dina närstående.

Det är viktigt för oss att du är nöjd och att hjälpmedlet betjänar dig under en lång tid. Detta sparar också tid och pengar.