fbpx

Terttu Lilja

Terttu Liljan laadukkaat kompressio- ja tukituotteet nyt Haltijalta

Terttu Lilja on luotettava, palveleva tukituotteiden myymälä, jossa asiantuntevat terveydenhuollon ammattilaiset auttavat löytämään ratkaisun kaikkiin kompressio- ja tukituotteiden tarpeisiin. Palvelemme sinua lähes 30 vuoden kokemuksella sekä kahdessa kivijalkamyymälässä että verkkokaupassamme.

Meillä saat yksilöllistä palvelua, ammattitaidolla

Terttu Liljan myymälöissä kartoitetaan asiakkaan tukituotteiden tarpeet ja valitaan jokaiselle oireiden perusteella sopivat tuotteet. Valikoimassa on useamman toimittajan tuotteita ja näin ollen pystymme löytämään jokaiselle yksilöllisiä tarpeita vastaavat tukituotteet.

Valikoimissamme on sekä standardikokoiset että mittatilauksesta valmistetut lääkinnälliset hoitosukat, – hihat, -käsineet sekä kompressioliivit. Standardikokoisena meillä on valikoimissa myös tuki- ja matkasukat. Myymälöissämme ja verkkokaupassa on myös kattava valikoima erilaisia tukia ylä-ja alaraajoihin sekä vartalolle

Käynnin yhteydessä asiakkaalle valitaan, mitataan ja opetetaan tuotteen käyttö terveydenhuollon ammattilaisen asiantuntevalla opastuksella. Palvelu myymälössä on henkilökohtaista ja voit myös varata ajan haluamaasi ajankohtaan. 

Kaksi myymälää ja verkkokauppa

Terttu Liljalla on myymälät Helsingissä Mannerheimintiellä ja Malmilla. Lisäksi meillä on jälleenmyyjiä ympäri Suomen ja voit myös tilata tuotteitamme suoraan verkkokaupasta.

Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat täältä.

Tukisukkien on saatavilla monessa eri tyylissä ja värissä, meiltä löydät varmasti itsellesi sopivan ratkaisun!

Katso alta ohjevideot lääkinnällisen hoitosukan mittojen ottoon, pukemiseen ja riisumiseen.

Lääkinnällisen hoitosukan pukeminen:

Lääkinnällisen hoitosukan riisuminen:

Mittojen ottaminen lääkinnällistä hoitosukkaa varten:

(kuvat: Ofa Bamberg/www.ofa.de)