fbpx
  • Kaikki kävelemisen ja liikkumisen apuvälineet
  • Kävelykepit, rollaattorit, pyörätuolit, sähköpyörätuolit, sähkömopot ja muut
  • Koteihin sekä hoito- ja hoivakoteihin

Ota yhteyttä – me autamme!

Liikkuminen

Kun tarvitset liikkumisen apuvälineitä, saat meiltä kaiken kävelykepeistä sähköpyörätuoleihin. Oikea apuväline auttaa liikkumaan turvallisesti ja itsenäisesti sekä tekemään sinulle tärkeitä asioita.

Kävelykepeistä sähkömopoihin

Moni saa ensimmäiseksi liikkumisen apuvälineekseen tavallisen kävelykepin, joka tukee askeltamista.

Rollaattoriin tai pyörätuoliin siirrytään usein siinä vaiheessa, kun kävely ja tasapaino heikkenevät. Kunnon ylläpitäminen on yhä tärkeää ja kolmipyöräinen polkupyörä voi olla hyvä vaihtoehto.

Sähköiset liikkumisen apuvälineet, kuten sähköpyörätuolit, sähkömopot ja lisävoimalaitteet auttavat, kun tukea liikkumiseen tarvitaan jo enemmän.

Mahdollisimman kevyttä ja kestävää

Uuden sukupolven apuvälineet valmistetaan entistä kevyemmistä ja kestävämmistä materiaaleista, ja ne on tehty mahdollisimman helppokäyttöisiksi, ergonomisiksi ja säädettäviksi.

Apuvälineet tarpeidesi mukaan

Suosittelemme sopivaa apuvälinettä tai useampia, kun olemme käyneet läpi tarpeitasi ja elämäntilannettasi ja keskustelleet hoitavan tahosi, terapeuttisi ja omaistesi kanssa.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ja apuväline palvelee sinua mahdollisimman pitkään. Tällöin säästyy myös aikaa ja rahaa.