fbpx
  • Kaikki apuvälineet hyvään lapsen elämään
  • Yksilöllisiä lisävarusteita ja palvelua
  • Koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin

Ota yhteyttä – me autamme!

Lasten apuvälineet

Lasten apuvälineet tukevat lapsesi tai avustamasi lapsen kasvua ja kehitystä, ja ne myös kasvavat lapsesi mukana. Tyypillisimpiä apulaisia kotona, päiväkodissa ja koulussa ovat pyörätuoli, wc- ja suihkutuoli, seisoma- tai kävelyteline sekä kommunikoinnin apuvälineet.

Sinunkin hyvinvointisi on meille tärkeää: helppokäyttöiset ja ergonomiset apuvälineet tekevät arjestasi sujuvampaa ja mukavampaa.

Lisää omatoimisuutta ja osallistumista

Kotona apuvälineet tukevat lapsen omatoimista touhuamista ja liikkumista sekä oleilua perheen kanssa. Päiväkodissa ja koulussa hän voi toimia luontevasti osana ryhmää.

Hyvä esimerkki kätevästä apuvälineestä kotona on säädettävällä alustalla varustettu suihkutuoli. Sitä voidaan nostaa ylemmäksi ja kallistaa selkäosaa taaksepäin, jolloin peseminen tuntuu lapsesta mukavalta. Oma selkäsikin pitää tästä.

Päiväkodissa tai koulussa lapsi voi liikkua itsenäisesti pyörätuolilla. Pyörätuolin säädöillä ja istuintyynyllä tai selkäosalla tai erityisistuimella varmistetaan, että lapsi pysyy hyvässä asennossa ja kädet saavat kaivattua tukea vaikkapa tietokoneella kirjoittamiseen.

Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme lapsille?
Ota yhteyttä, olemme apunasi.

Kari Pietikäinen

Avainasiakaspäällikkö
Ylä-Savon sote, Pieksämäki
0400 747 539
kari.pietikainen@haltija.fi