fbpx
  • Neurologisen kuntoutuksen välineet hoitolaitoksiin ja koteihin
  • Robottiteknologian hyödyt ja kuntoutusketjun katkeamattomuus
  • Lukuisia referenssejä kaikkialta Suomesta

Ota yhteyttä – me autamme!

Neurologinen

Valikoimastamme löytyvät välineet ja laitteet kaikkiin neurologisen kuntoutuksen vaiheisiin. Kirkkaimpana tähtenä ovat MOTOmed -liiketerapialaitteet.

Noin joka toinen neurologisiin sairauksiin sairastuneista ihmisistä tarvitsee lääkinnällistä kuntoutusta akuuttivaiheessa, sitä seuraavina kuukausina ja -vuosina.

Kuntoutuksen tavoitteet

Neurologisen kuntoutuksen tavoitteet ja lähtökohdat ovat hyvin yksilöllisiä.

Sairauden tai vamman seurauksena ilmenevät neurologiset toimintakykyrajoitteet ja tulevaisuuden kuntoutustarpeet riippuvat monista tekijöistä. Ennustetta parantaa mahdollisimman aikaisin aloitettu hoito ja intensiivinen kuntoutus.

Paras teho ja hyöty kuntoutuksesta saadaan ensimmäisten kolmen viikon aikana, jolloin aivojen plastisuus eli muokkautumiskyky on suurimmillaan.

Muutosten aikaansaamiseksi aivot vaativat paljon monipuolisia toistoja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Neurologinen kuntoutus tähtää toimintakykyrajoitteiden ehkäisyyn ja toimintakyvyn palauttamiseen (esim. aivoverenkiertohäiriö) tai sekundaaristen sairauksien ehkäisyyn sekä elämänlaadun parantamiseen (esim. täydelliset selkäydinvammat).