fbpx
  • Kävelykepit, rollaattorit, pyörätuolit, seisomatelineet ja työtuolit
  • Pistenäytöt, katseohjaus, hiiret ja näppäimistöt
  • Kouluihin ja työpaikoille

Ota yhteyttä – me autamme!

Työ ja opiskelu

Meiltä saat liikkumista, istumista ja seisomista, näkemistä sekä tietokoneella työskentelemistä tukevia apuvälineitä opiskeluun ja työntekoon. Valikoimamme ulottuu seisomatelineestä katseohjaukseen.                                                              

Liikkuminen

Kävelykepillä, rollaattorilla tai pyörätuolilla liikut työpaikalla tai oppilaitoksessa. Voit mennä vaikka kirjastoon lukemaan tai hakea kupin kahvia automaatilta omin voimin.

Istuminen ja seisominen 

Seisomapyörätuoli tai seisomateline tekee seisomisesta helpompaa ja saat kehon kaipaamaa vaihtelua asentoon. Voit pitää seisomapalaveria työkavereiden kanssa tai kurkottaa esineitä korkealta. Jos olet oppilas, seisomaharjoittelu seisomatelineellä voidaan tehdä jo oppitunneilla ja ilta jää vapaaksi.

Säädettävä työtuoli tukee työasentoa ja tekee istumisesta mukavampaa. Työtuoliin voidaan liittää liikkuva alusta, jolla siirryt kätevästi paikasta toiseen.

Näkö

Pistetieturi kuljettaa näkövammaisen tiedon valtatielle. Voit käyttää nettiä ja sosiaalista mediaa joko itsenäisesti tai vaikkapa iPhoneen yhdistettynä.

Myös suurennuslaite on monelle hyödyllinen. Entistä pienempi laite mahtuu tietokonelaukkuun ja kulkee käsimatkatavarana mukaan maailmalle siinä missä pistetieturi.

Tietokoneen käyttö 

Katseohjaus, pallo- ja joystick-hiiret sekä erikoisvalmisteiset näppäimistöt auttavat käyttämään tietokonetta uusilla, epäperinteisillä tavoilla.

Katseohjauksella voit käyttää tietokonetta ja myös kommunikoida muiden kanssa. Katseohjaus on nopea ja kätevä tapa viestiä, jos sanat ja liikkeet puuttuvat.