fbpx
  • Kaikki kommunikoinnin ja tietotekniikan käytön apuvälineet
  • Kommunikaatiolaitteet, apuohjelmat, äänenvahvistimet ja muut
  • Koteihin, kouluihin ja työpaikoille

Ota yhteyttä – me autamme!

Kommunikointi

Kaikilla ihmisillä on tarve kommunikoida, jakaa kokemuksiaan ja olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Moni haluaa myös hoitaa arkisia toimia, kuten pankkiasioita, itsenäisesti tietokoneella. Apuvälineidemme avulla onnistut.

Kommunikoinnin apuvälineet

Ota käyttöön puhetta tukeva ja korvaava kommunikaatiolaite tai -menetelmä. Valikoimaamme kuuluvat yksinkertaiset puhelaitteet sekä monimutkaiset, kommunikaation ja ympäristönhallinnan mahdollistavat tablettisovellukset ja kaikki siltä väliltä. 

Kommunikoinnin apuohjelmistot 

Kuvat ja symbolit toimivat kommunikaation apuna, kun yhteistä kieltä ei ole. Kommunikaation apuohjelmat tarjoavat helpon käyttöliittymän kuvitetun materiaalin luomiseen tietokoneella tai vaikkapa tabletilla.

Tietotekniikan käytön apuvälineet 

Voit käyttää tietokonetta muunlaisillakin apuvälineillä kuin hiirellä ja näppäimistöllä, esimerkiksi katseohjaimen ja Pikobutton-painikkeen yhdistelmällä.

Äänenvahvistimet

Äänenvahvistin sopii, jos sinulla on äänenkäytön vaikeuksia tai sairaudesta johtuva, heikentynyt äänentuottokyky. Se on myös oivallinen apuväline opettajille tai muille puhetyöläisille ja kaikille, jotka haluavat vahvistaa ääntään.           

Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää kommunikointiratkaisuistamme?
Ota yhteyttä, olemme apunasi.


Suosittuja tuotteita: