• Aistihuoneet
  • Interaktiiviset lattiat
  • Kouluihin, hoitolaitoksiin ja muihin tiloihin

Ota yhteyttä – me autamme!

Aistit ja aktivointi

Aistihuone ja aistituotteet ovat tehokkaita terapian apuvälineitä. Kun kommunikointi on sanojen tai apuvälineiden avulla haastavaa, voidaan tukena käyttää aisteja.

Aistihuoneet terapiakäyttöön

Jos perheessäsi on erityistä tukea tarvitseva lapsi tai työskentelet autististen ihmisten parissa, SHX-aistihuoneet ja -ympäristöt voivat tuoda unohtumattomia aistielämyksiä. Aistihuoneen voi luoda kouluun, hoitolaitokseen tai muuhun tilaan.

Aistielämykset syntyvät ohjelmistosta, joka tuottaa kuvia, videoita ja ääntä sekä huoneeseen kuuluvista laitteista, kuten kuplaputkista, tuulettimesta ja valaisimista. Voit muuttaa huoneen syvänvihreäksi metsäksi tai vaikkapa jännittäväksi öiseksi seikkailuksi.

Interaktiiviset pinnat

OMI interaktiivinen pinta on oiva työkalu aisteja aktivoivan ympäristön luomiseen esimerkiksi erityis- ja peruskouluissa, päiväkodeissa, esikouluissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, päivätoiminnassa ja hoitokodeissa.

Yksi tai useampi ihminen tekee lattialla tai pöydällä, sekä peilikuvansa kanssa seinällä tai katossa erilaisia liikkumisharjoituksia, jotka liittyvät musiikkiin, eläimiin, luontoon ja avaruuteen. Käyttäjät saavat palautetta pinnassa näkyvien kuvien muodossa ja äänenä.


Suosittuja tuotteita: