fbpx
  • Rampit, luiskat, tuolihissit, nousutuet, tukikahvat ja kattonostimet
  • Julkisiin tiloihin ja koteihin
  • Lukuisia referenssejä

Ota yhteyttä – me autamme!

Kattonostimet

Kattonostinjärjestelmämme tekevät potilassiirroista sujuvia niin hoitolaitoksissa kuin potilaan kotona, missä potilaan nostaminen sängystä pyörätuoliin tai päinvastoin on arkipäivää. 

Kattonostin tutkitusti vähentää hoitajien työn kuormittavuutta ja auttaa heitä jaksamaan työssään. Potilaat kokevat, että kattonostimet ovat turvallisia ja miellyttäviä.

Monipuolisia nostamisen ratkaisuja

Asennamme kattonostinjärjestelmiä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Kattonostinkiskot voidaan sijoittaa lukuisilla eri tavoilla tilasta ja käyttötarpeesta riippuen. Kiskoston saa kattamaan vaikka koko kerroksen, mikä mahdollistaa potilaiden liikuttamisen kaikkialle ilman välilaskuja. Samoja kiskoja voidaan käyttää myös kävelyharjoitteluun tarkoitettuina kävelyratoina.

Nostin- ja lisävarustevalikoimamme on laaja. Autamme valitsemaan kiinteiden ja siirrettävien kattonostinten väliltä. Kiinteät potilasnostimet soveltuvat parhaiten hoitolaitos- ja kotikäyttöön ja ovat aina saatavilla. Näiden nostinten nostokapasiteetti on korkea. Siirrettävät kattonostimet soveltuvat puolestaan tilanteisiin, joissa nostinta siirretään toistuvasti kiskolta toiselle. Keveys ja pikalukitusominaisuus tekevät käytöstä helppoa. Siirrettävien nostinten nostokapasiteetti on hieman kiinteitä pienempi.

Kattonostinjärjestelmän hankinta

Pääsemme kustannustehokkaimpaan ja tarpeita parhaiten vastaavaan lopputulokseen, kun teemme jo kattonostinjärjestelmän suunnittelun asiakkaan kanssa. Tällöin voimme suunnitella järjestelmän huone kerrallaan.

Näin yhteistyömme etenee:

  1. Kartoitamme tilan ja teemme tarvittavat mittaukset.
  2. Suunnittelemme yksikköösi parhaiten sopivan kattonostinjärjestelmän.
  3. Asennamme kattonostinjärjestelmän.
  4. Koulutamme pitämään huolta kattonostinjärjestelmästä.
  5. Olemme tukenasi käyttöönoton jälkeenkin: saat meiltä huoltopalvelut sekä vuositarkastuksen. Autamme myös kattonostinjärjestelmän asentamisessa uudelleen toiseen kohteeseen, jos sille on tarvetta.